A Plague Tale Bundle


A Plague Tale Bundle

A Plague Tale-bundel bevat het geheel van Amicia en Hugo’s hartverscheurende reis door de donkerste uren van de geschiedenis tegen een gereduceerde prijs, met de twee veelgeprezen games A Plague Tale: Innocence en het vervolg A Plague Tale: Requiem.

A Plague Tale: Innocence

1349. De pest teistert het koninkrijk Frankrijk. Amicia en haar jongere broer Hugo worden door de inquisitie achtervolgd door dorpen die door de ziekte zijn verwoest. Alleen geholpen door de schakel die hun lot samenbindt, zullen ze onnoemelijke verschrikkingen tegenkomen in hun strijd om te overleven. Als hun avontuur begint… eindigt de tijd van onschuld.

A Plague Tale: Requiem

Nadat ze uit hun verwoeste thuisland zijn ontsnapt, reizen Amicia en Hugo ver naar het zuiden, naar nieuwe regio’s en levendige steden. Daar proberen ze een nieuw leven te beginnen en de vloek van Hugo te beheersen. Maar wanneer Hugo’s krachten weer ontwaken, keren dood en verderf terug in een vloedgolf van verslindende ratten. Gedwongen om opnieuw te vluchten, vestigen de broers en zussen hun hoop op een geprofeteerd eiland dat de sleutel kan zijn om Hugo te redden.

Release info - A Plague Tale Bundle


Release datum
2023-01-25 00:00:00

Uitgever
Focus Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACYBBQSA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - A Plague Tale Bundle

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.