Adventures of Pip


Adventures of Pip

Welkom bij de volgende evolutie van het klassieke zijwaarts scrollende actieplatformspel! Reis met Pip terwijl hij erop uit is om prinses Adeline te redden van de kwaadaardige koningin DeRezzia. Pips zoektocht begint wanneer hij leert dat hij de Bitstream van zijn gevallen vijanden kan absorberen om te evolueren en te veranderen tussen drie verschillende vormen: enkele pixel, 8-bits en 16-bits! Elke transformatie biedt verschillende krachten die Pip kan gebruiken om omgevingspuzzels op te lossen en door vijanden heen te schieten. Pip’s verhaal leidt spelers door vijf verschillende gestileerde werelden met tot wel 10 uur epische avontuurlijke gameplay.

Geïnspireerd door klassieke platformgames, koestert Adventures of Pip zich in een wereld waarin spelers een enorme 32-bits baas kunnen verslaan als een 8-bits personage of zelfs als een enkele pixel. De vijanden van Pip hebben zwakke en sterke punten – lokaliseer deze, wissel naar de juiste vorm en schakel ze uit! Kun jij onze onwaarschijnlijke onverschrokken held helpen zijn 32-bits wereld uit de klauwen van koningin DeRezzia te redden?

Release info - Adventures of Pip


Release datum
2020-09-10 00:00:00

Uitgever
TicToc Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAYCLA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
platformer, puzzle, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Adventures of Pip

N/A
RUB 637.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.