Aircraft Carrier Survival


Aircraft Carrier Survival

Welkom bij Aircraft Carrier Survival, een strategiespel dat zich afspeelt in de meedogenloze realiteit van de Tweede Wereldoorlog, waarin jouw bekwaamheid als commandant het lot van een marine-reus bepaalt.

Controleer het vliegdekschip, de bemanning, officieren en vliegtuigen tijdens WO II. Geef een voorbeeld van militaire bekwaamheid door de juiste uitrusting, bemanning en escorte voor de missie te kiezen. Wijs een bemanning toe en kies waar je officieren zich op moeten richten. Uw schip heeft veel stations om te bemannen en goed beheer is de sleutel tot het uitvoeren van uw plan.

Je schadebeheersingsteams kunnen branduitbraken, torpedo-aanvallen, ondergelopen rompen, vijandelijke bombardementen, luchtaanvallen en zelfmoordaanvallen van vijandelijke vliegtuigen aan, maar niet allemaal tegelijk. Beoordeel welke bedreigingen als eerste moeten worden aangepakt om te overleven.

Gebruik manoeuvres, vliegtuigen, luchtafweergeschut en al het andere dat je kunt om de vijandelijke aanval te overleven. Zorg ervoor dat elke vijand die je durft aan te vallen, in de diepten van de Stille Oceaan terechtkomt.

Gebruik informatie die is verzameld tijdens verkenningsmissies om piloten en vliegtuigen voor te bereiden op grote operaties. Richt je op vijandelijke landbases en zelfs op hun hele vloot. Identificeer tegenstanders voordat je aanvalsrichtingen kiest en de volgorde van doelen en manoeuvres bepaalt.

Zul jij alle levens op het schip riskeren om degene in nood te redden? Heb jij het in je om ter plekke een beslissing te nemen? Wat er ook gebeurt, sommige offers zullen nodig zijn en de enige bron van verlossing is de overwinning!

Release info - Aircraft Carrier Survival


Release datum
2022-12-29 00:00:00

Uitgever
Forever Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, portuguese

Genres
simulation, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Aircraft Carrier Survival