Alder’s Blood: Definitive Edition


Alder’s Blood: Definitive Edition

DEFINITIEVE UPDATE:

 • 3 nieuwe soorten vijanden. Bereid je voor om te vechten tegen zwermen wilde vleermuizen, heksen van het bos en oudere vampiers.
 • 30 nieuwe wapens met unieke vaardigheden om aan je arsenaal toe te voegen.
 • Overwatch toegevoegd om je hinderlagen te vergemakkelijken. Snip alle vijanden die in je bereik komen.
 • Touwtrekmechanisme. Duw een beest in een val of trek het in het bereik van de overwatch van bondgenoot.
 • Herbalanceren van het corruptiesysteem. Vervloekte wapens en voorwerpen geven je enorme kracht, maar je moet jezelf langzaam verliezen.
 • Nieuwe missiereeks: ontdek duistere geheimen van House Blackwell.
 • Nieuwe jagershuid – jagen in stijl.

Kenmerken:

 • Stealth, op hinderlagen gebaseerde gevechten. Probeer alle gruwelijke wezens waarmee je wordt geconfronteerd te slim af te zijn en te slim af te zijn, want ze zijn veel sterker en je maakt geen schijn van kans in een directe aanval;
 • Diverse, uitdagende tegenstanders. Van weerwolven tot vampiers, alle monsters hebben hun unieke aanvallen en vaardigheden en kunnen je gemakkelijk vanaf de verte zien, horen of ruiken. Zorg er dus voor dat u uw positie niet te vroeg bekendmaakt;
 • Personages op basis van uithoudingsvermogen. Beheer voorzichtig je energieniveau tussen aanvallen, verplaatsen en spreuken uitspreken. Uiteindelijk ben je ook maar een mens en als je energie opraakt, zul je ernstig vermoeid raken;
 • Een grimmige wereld gehuld in halfduister. In deze wereld heeft onze god ons eindelijk de rug toegekeerd en zijn corrupte aanwezigheid kan de intensiteit van het slagveld veranderen. Van het oproepen van monsters, via het veranderen van het weer, tot het transformeren van een van de wezens in een krachtige avatar van zijn wil;
 • Het verkenningssysteem van een zwerver. Reis de wereld rond en neem je mobiele basis mee. Zoek onderdak in en beheer je kamp, ​​maar pas op voor vijandelijke hinderlagen;
 • Een unieke mix van donkere Victoriaanse fantasie en het wilde westen. Dompel jezelf onder in een wereld die zo anders is dan de wereld die je kent. Het universum gevormd door strijd, waar de mensheid niet de vrijheid heeft gehad om zijn technologie te ontwikkelen of vooruit te helpen.

BESCHRIJVING:

Alder’s Blood is een donkere, stealth, tactische game met turn-based gevechten gericht op het vermijden van vijandelijke hinderlagen en het opzetten van je eigen hinderlagen. Gebruik stealth en tactieken om de eindeloze aanval van monsters, de manifestaties van het verval van je god, te overwinnen.

Beheer je schaarse middelen, trek eropuit met je mede-metgezellen en verken de overblijfselen van de wereld op zoek naar de middelen voor het voortbestaan ​​van de mensheid.

Monsters kunnen de aanwezigheid van een jager detecteren aan de hand van hun geur, ze kunnen dit vervolgens gebruiken om op te sporen waar de jagers zijn. Observeer de wind – als je jezelf tegen de wind in houdt van je tegenstanders, zal dit je helpen bij je jacht. Jagers kunnen hun geur echter in hun voordeel gebruiken door een hinderlaag voor te bereiden met vallen en vervolgens de monsters ernaartoe te lokken.

Monsters zijn niet de enige bedreiging waarmee de jagers tijdens hun jacht worden geconfronteerd – de aanwezigheid van de oude god wordt steeds sterker en verandert alles wat hij aanraakt. De duisternis kan meer vijanden oproepen tegen de jagers, of ze zelfs veranderen in een avatar van zijn wil.

Jagers kunnen verschillende wapens uitrusten, zware, krachtigere die hun uithoudingsvermogen zullen afnemen wanneer ze worden gebruikt.

En kleinere, beter voor stealth-acties.

Binnen hun kamp kunnen onze jagers nieuwe voorwerpen maken of uitrusten.

Bovendien kunnen we daar rollen toewijzen aan jagers, b.v. om een ​​van hen het kamp te laten bewaken en het te beschermen tegen hinderlagen, of om hen de rol van aaseter te geven, die middelen zal verzamelen in de regio van het kamp.

Vergeet niet dat dit niet de wereld is die je kent.

Dit is een wereld die is gevormd door strijd, een wereld waarin de mensheid niet de vrijheid heeft gehad om haar technologie te ontwikkelen en vooruit te helpen.

Uw middelen zijn beperkt en kansen zijn zeldzaam.

Release info - Alder’s Blood: Definitive Edition


Release datum
2020-03-13 00:00:00

Uitgever
No Gravity Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAXDNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, russian

Genres
action, adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Alder’s Blood: Definitive Edition