Alone With You


Alone With You

Jij bent de laatste overlevende van een gedoemde ruimtekolonie, die probeert te ontsnappen aan een planeet voordat deze om je heen implodeert. Uitgerust met een scanner, onthult u aanwijzingen, lost u puzzels op en ontdekt u het lot van meer dan twintig kolonisten en de geheimen van hun verweven levens.

Overdag verken je deze rijk gedetailleerde wereld met de hulp van de onrustige AI van de kolonie. En elke avond breng je quality time door met verschillende holografische metgezellen, smeed je duurzame relaties en krijg je meer inzicht in de tragische ondergang van de kolonie.

– Ervaar meer dan een dozijn missies, waaronder weelderige agrocultuurinstallaties, enorme onderzoekslaboratoria en de griezelig stille hutten van je voormalige collega’s

– Maak kennis met Pierre, Winnie, Jean en Leslie — en help hen hun lot te realiseren via een uniek, natuurlijk sociaal systeem

– Meerdere eindes en vertakkende gesprekken laten je nieuwe perspectieven ontdekken bij elke playthrough

– Een originele, verbluffende muziekscore met energieke en sfeervolle nummers

Release info - Alone With You


Release datum
2021-07-30 00:00:00

Uitgever
Benjamin Rivers

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAXQAA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Alone With You

N/A
RUB 899.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.