Amnesia: Later x Crowd


Amnesia: Later x Crowd

De fandisk-partner van Amnesia™: Memories met twee games die voorheen alleen in Japan werden uitgebracht! Binnen Amnesia: Later en Amnesia: Crowd biedt elke titel een groot aantal verschillende verhaalscenario’s, evenals nieuwe minigames. Verdiep je relatie met de hoofdpersonages en subpersonages van het originele spel en kijk wat er vonkt!

Amnesia: Later

Te beginnen met de betoverende NIEUWE WERELD, kun je vier verschillende verhaalscenario’s ontgrendelen, variërend van een studie van de vele kanten van Waka in WAKA’S WERELD tot AFTER STORY, dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van Amnesia: Memories. Afhankelijk van de routes die zijn ontgrendeld in AFTER STORY, hoor je misschien zelfs huwelijksklokken…

Amnesia: Crowd

Geniet van nog meer verhaalscenario’s, zoals het spannende wat-als-verhaal van SUSPENSE, waarin je moet communiceren met je omgeving om op elke route aan gevaar te ontsnappen. Speel daarnaast diverse café-minigames in WORKING of kaartspellen in TRUMP en verdien Orion Points om evenementen te ontgrendelen.

Release info - Amnesia: Later x Crowd


Release datum
2022-09-20 00:00:00

Uitgever
Reef Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPATXPC

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, simulation, lifestyle

Nintendo Switch eShop prijzen - Amnesia: Later x Crowd