Animal Fight Club


Animal Fight Club

Verzin nieuwe wezens door echte of legendarische dieren te mengen in duizenden mogelijke combinaties, maak een leger en maak je klaar om te vechten!

MAAK JE LEGER

Met tientallen verschillende soorten dieren tot uw beschikking, genereert een onverslaanbaar leger van genetisch gemodificeerde dieren! Dankzij de kracht van de Mix Machine kun je paren dieren combineren. Het resultaat?

De mogelijkheid om honderden totaal nieuwe en unieke dieren voor je leger uit te vinden. Elk dier heeft zijn statistieken, zijn gezondheid en zijn sterke en zwakke punten: meng ze intelligent om de krachtigste wezens te krijgen! Meer dan 1000 mogelijke combinaties: het genereren van nieuwe wezens kent geen grenzen!

Missie-editor

Maak nieuwe missies met aangepaste legers, golven, kaarten en muziek!

Fantastische scenario’s

Grote verscheidenheid aan kaarten en scenario’s met betrekking tot de campagnemodus, met fantastische en innovatieve locaties. Het panorama is een belangrijk punt in de stijl van Animal Fight Club.

Release info - Animal Fight Club


Release datum
2019-07-25 00:00:00

Uitgever
Corvostudio di Amadei Marco

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAUJ9A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, italian, russian, chinese

Genres
action, simulation, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Animal Fight Club

N/A
RUB 299.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.