Animal Revolt Battle Simulator


Animal Revolt Battle Simulator

ZANDBAK

Animal Revolt Battle Simulator is de ultieme op fysica gebaseerde gevechtssimulator-sandbox! Plaats twee vijandige legers gemaakt van verschillende soorten beesten en kijk hoe ze elkaar uit elkaar scheuren in een epische strijd! Terwijl de wezens vechten, zie je de ledematen buigen, nekken draaien en overal lichamen rondvliegen!

Enorme verscheidenheid aan wezens: T-Rex, spinosaurus, triceratops, tijger, olifant, neushoorn, weerwolf, minotaurus, wyvern, hydra, Spartaanse krijger, boogschutter, Titanoboa, gigantische krokodillen, hellehond, gigantische insecten, skeletstrijders en vele meer eenheden om mee te spelen! Dinosaurussen, fantasiewezens, gemuteerde primaten, demonische monsters, je vindt het hier allemaal!

Je kunt zelfs wapens aan de dieren bevestigen! Zet een paar enorme kanonnen, raketwerpers en kruisbogen op een T-Rex en kijk hoeveel ravage hij aanricht!

EENHEID MAKER

Maak je eigen aangepaste monsters door verschillende lichaamsdelen en wapens te combineren.

Geniet van ultieme flexibiliteit! Bevestig zoveel lichaamsdelen en wapens als je wilt, waar je maar wilt!

Je kunt je creaties bewaren voor later gebruik!

CAMPAGNE

Test je tactische en strategische expertise in de campagnemodus. Kies de juiste beesten, plaats ze op de juiste plaats en geef ze het bevel om de vijand te verslaan.

Het duurste leger wint niet altijd. Eenheden hebben sterke en zwakke punten. Ontdek wat ze zijn en gebruik die kennis in je voordeel op het slagveld!

Release info - Animal Revolt Battle Simulator


Release datum
2022-01-20 00:00:00

Uitgever
VDimension

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, fighting, simulation, strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - Animal Revolt Battle Simulator