Another Crab’s Treasure


Another Crab’s Treasure

Als Kril, de heremietkreeft, moet je het afval om je heen als schelpen dragen om aanvallen te weerstaan ​​van vijanden die vele malen groter zijn dan jij. Ga op een epische schattenjacht om je teruggenomen schelp terug te kopen en ontdek de duistere geheimen achter de vervuilde oceaan.

TRASH OF SCHAT?

In deze onderzeese samenleving is afval niet alleen een manier van leven, maar een waardevolle hulpbron die voor alles wordt gebruikt, van mode tot vuurwapens. Maar met de aanwezigheid van afval komt er een mysterieuze infectie die bekend staat als de Gunk en die de ondergang van de hele oceaan zou kunnen betekenen.

LEREN VAN DE NATUUR

Terwijl Kril de oceaan verkent, zal hij verschillende Umami-technieken leren: krachtige aanvallen die hij heeft geleerd van de bewoners van de zeeën. Sla je vijanden neer met de overweldigende kracht van een bidsprinkhaangarnaal, verstrik ze met de gruwelijke Bobbit Worm en nog veel meer.

ONVERKEERDE DIEPTEN

De oceaan gaat dieper dan je je kunt voorstellen. Vecht je een weg door kelpbossen, koraalriffen, zandkasteelsteden en zelfs de ondoorgrondelijke duisternis van de diepzeetroggen, allemaal in de naam om je kostbare schelp terug te krijgen.

SPEEL IN JE EIGEN TEMPO

Another Crab’s Treasure is ontworpen om een ​​toegankelijke ervaring te zijn voor nieuwere soulachtige spelers en een uitdaging voor hardcore fans. Het biedt iets voor elk niveau van vaardigheid of tijdsbesteding. Er zijn hulpopties beschikbaar voor diegenen die op zoek zijn naar een minder frustrerende ervaring, en veelvraat kan diezelfde opties gebruiken om het spel nog moeilijker te maken.

Ad

Release info - Another Crab’s Treasure


Release datum
2023-12-31 00:00:00

Uitgever
AGGRO CRAB

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, chinese, korean, spanish, english, french, german, italian, russian

Genres
action, platformer, adventure, rpg