Apré Lapli [Na de regen]


Apré Lapli [Na de regen]

In Apré Lapli vertellen Maya en haar opa het verhaal van haar ouders, die op een kar rijden die wordt voortgetrokken door een gigantische draak, over de weg in een schaarse en droge wereld. Hij vertelt haar hoe ze elkaar hebben ontmoet, samen zijn opgegroeid en ook waarom het water zo zeldzaam is.

Tegelijkertijd droomt Maya over water en vegetatie. Ze ziet duidelijk taferelen waar water in overvloed stroomt. Vegetatie groeit onder haar voeten terwijl ze een van de 10 gedichten van het avontuur onthult.

Apré Lapli is een korte ervaring. De game, die voornamelijk verhalend is, biedt vier soorten ervaringen, elk bedoeld om meer ontspannend te zijn dan de vorige:

Soms bestuur je de kar en moet je een kamp bereiken. Een kleine indicator zal je helpen je weg te vinden, maar deze woestijn is een open wereld, dus niets houdt je tegen om hem te verkennen. Soms praten opa en Maya met elkaar; je hoeft alleen maar met ze mee te rijden, naar hun verhaal te luisteren..

Soms bestuur je Maya en beleef je een van haar dromen met haar; Terwijl Maya door het korte niveau vordert, onthul je een kort gedicht.

Bij andere gelegenheden bestuur je beide karakters tegelijkertijd. Maya, door de linker joystick van de controller te bewegen; Opa, door de rechter joystick van de controller te bewegen. Je moet eenvoudige puzzels oplossen, voedsel of water vinden. Elk personage heeft zijn eigen bijzonderheden; alleen opa heeft de kracht om rotsen op te tillen, alleen Maya heeft de snelheid genoeg om kevers te vangen …

Zodra de kampdoelen zijn voltooid, kun je naast het vuur gaan zitten en verder gaan met het vertellen van verhalen. Maar weet je zeker dat je alle verzamelobjecten van dat kamp hebt gevonden?

Ad

Release info - Apré Lapli [Na de regen]


Release datum
2022-10-20 00:00:00

Uitgever
2112 Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian

Genres
adventure, other