Aquarist


Aquarist

Moeilijke uitdagingen – een grote beloning:

Het runnen van een aquariumwinkel is een echte uitdaging! Klanten zullen je lastige taken toevertrouwen waar je mee te maken hebt. In ruil daarvoor wacht je een beloning. Besteed het aan het ontwikkelen van uw bedrijf – het kopen van nieuwe vissoorten, exotische planten, het uitrusten van uw winkel of het ontwikkelen van uw vaardigheden.

Laat je fantasie de vrije loop:

Maak een aquarium waarin elke vis wil leven. Dankzij de verscheidenheid aan objecten in het spel kun je zelfs de gekste ideeën uitvoeren! Een groene, bloeiende oase of rauwe, antieke bustes? De keuze is aan jou.

Recycling en ecologie:

Elke zichzelf respecterende ondernemer geeft om zijn bedrijf. Het opknappen en verwerken van aquariumcomponenten zal u veel besparen en het milieu ontzien.

Onderwaterdans:

Wij bieden u vele soorten vissen en zoetwaterplanten aan. Jouw taak is om een ​​ecosysteem te creëren dat uitgebalanceerd en veilig is voor de bewoners van je aquaria. Onthoud dat een kleine afwijking van de parameters die nodig zijn voor het voortbestaan ​​van de ene soort cruciaal kan zijn voor het voortbestaan ​​van een andere soort.

Een breed perspectief:

Run je winkel zo goed mogelijk! Verzorg de beurs, verkoop kant-en-klare projecten en voer individuele opdrachten uit. Vergeet in het heetst van de strijd uw leerlingen niet – u bent verantwoordelijk voor hun veiligheid, rust en voedsel.

Release info - Aquarist


Release datum
2022-10-10 00:00:00

Uitgever
Ultimate Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
education, simulation, strategy, other

Nintendo Switch eShop prijzen - Aquarist

RUB 899.0
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.