Arcade Spirits: The New Challengers


Arcade Spirits: The New Challengers

“Meer dan alleen een retro-romantiek – Breng het sociale leven in evenwicht met de intensiteit van het runnen van een esports-team in een retrofuturistische wereld waar arcades de gamescene domineren. Na het succes van de bekroonde visuele roman Arcade Spirits, zijn Fiction Factory Games terug met een baanbrekend op zichzelf staand vervolg.

Aanpasbare personages – Ontwerp je eigen personage en rivaal met behulp van een enorm uitgebreide personage-maker. Kies je voornaamwoorden, vorm je persoonlijkheid, gevoelens en voorkeuren en zie ze vervolgens weerspiegeld in het verhaal. Verander je karakter en verander je voornaamwoorden na elk hoofdstuk om te zien wat het beste bij je past!

9 romantische paden en meerdere eindes – Kies hoe je verhaal zich afspeelt terwijl je communiceert met een diverse groep sympathieke individuen. Bouw je eigen kampioenschapslegende en laat je relaties uitgroeien tot prachtige vriendschappen… of misschien wel meer?

Word een Esports-kampioen – Naast het aangrijpende en vaak hartverwarmende verhaal, voegen The New Challengers een gevoel van klassieke arcade-competitiviteit toe. Neem het op tegen de wereld in Fist of Discomfort 2, een tactische jager die verweven is met het verhaal.

Geweldige stemcast – Geniet van een ongelooflijk unieke visuele roman met een onderscheidende kunststijl en een cast van kleurrijke personages die barsten van stijl en persoonlijkheid. Ervaar de emotionele hoogte- en dieptepunten naast een geweldige stemmencast, waaronder SungWon Cho (ProZD), Fryda Wolff, Simply Undrea en nog veel meer!

Vervolg het verhaal – Heb je de originele Arcade Spirits gespeeld? Importeer je eerdere keuzes en let op terugkerende gezichten en een paar verborgen verrassingen.”

Release info - Arcade Spirits: The New Challengers


Release datum
2022-05-27 00:00:00

Uitgever
PQube

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
other, lifestyle

Nintendo Switch eShop prijzen - Arcade Spirits: The New Challengers