Art Sqool


Art Sqool

MYSTERIEUZE WERELD

In ART SQOOL ben je Froshmin, en het is je eerstejaarsjaar. Maak kunst, verken de prachtige, mysterieuze, uitgestrekte campus en voltooi de taken die de professor je heeft gegeven.

De professor is een neuraal netwerk, een kunstgetrainde A.I. en je faculteitsadviseur. Hij gebruikt zijn hoogtechnologische capaciteiten om uw werk objectief te beoordelen. De campus is verspreid over een aantal drijvende eilanden en staat vol met bizar gevormde objecten en bizarre planten. Bovendien kun je rondvliegen.

FONKER JE CREATIVITEIT

Soms wordt je misschien gevraagd om een ​​specifiek object van het spelgebied naar het virtuele canvas over te brengen, op een ander punt zul je een paard moeten schilderen … Maar meestal kun je je fantasie de vrije loop laten – dit is een spel dat zal zeker uw creativiteit aanwakkeren.

Maak je geen zorgen dat je misschien geen artiest bent. ART SQOOL zal bewijzen dat u dat bent.

Maar er is geen schilderij zonder penselen, toch? Je kunt heel wat nieuwe penselen verzamelen – hoewel je ze eerst moet vinden! Meer dan een dozijn ervan zijn verborgen rond het campusgebied. Haal ze allemaal!

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN:

WEES CREATIEF.

De professor is echt een coole kerel. En bij schilderen draait alles om plezier maken, dus doe eens gek! Meer dan 200 inspirerende prompts helpen je om elk creatief blok te doorbreken.

ONTDEK GEWELDIGE CAMPUS. Zoiets heb je nog nooit gezien.

GEBRUIK JE STYLUS! Art Sqool maakt gebruik van het touchscreen en de stylus van de console, wat schilderen een stuk leuker maakt.

ONTSPANNEN. Oké, er zijn misschien wat uitdagingen in het spel, maar het geeft de spelers ook de kans om te ontspannen: je kunt ontspannen met ontspannende muziek en een langzaam tempo van het spel.

WORD EEN COLLECTOR. Zoek en verzamel coole penselen om je te helpen bij je artistieke proces. Er zijn talloze extra’s verborgen op de kaart, zoals een wiebelborstel, regenboogpotlood en… een dweil.

Release info - Art Sqool


Release datum
2020-11-19 00:00:00

Uitgever
RedDeer.Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAZVMA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
simulation, platformer, education, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Art Sqool

¥11.99
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.