Ary and the Secret of Seasons


Ary and the Secret of Seasons

Ary and the Secret of Seasons is een bekroonde avonturenspel waarin een jong meisje genaamd Aryelle, of Ary, wordt gevolgd terwijl ze door de grote wereld van Valdi reist. Door de Guardian of Winter te worden, krijgt Ary het vermogen om de seizoenen om haar heen te manipuleren. Ary leert de seizoenen te beheersen en ze te gebruiken om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en complexe puzzels op te lossen tijdens haar avontuur door Valdi.

Lang geleden werd de wereld van Valdi bedreigd door een kwaadaardige magiër. Na een grote strijd werd hij verslagen door de legendarische krijger en opgesloten in de kluis, opgesloten voor alle eeuwigheid. Om de gevangenschap van de magiër te verzekeren, zwoeren vier grote wijzen de wacht te houden en de kluis te beschermen. Ze vormden de oorspronkelijke Guardians of Seasons, een geheime organisatie die nu doordrenkt is van geschiedenis en legende.

Nadat een mysterieuze kracht de seizoenen van Valdi in verwarring heeft gebracht, besluit Ary de Guardians of Seasons te helpen en gaat hij op zoek naar de bron van de chaos. Met haar verstand en moed zal Ary monsterlijke vijanden, geheime complotten en bedompte tradities moeten overwinnen om Valdi te redden en weer evenwicht in de wereld te brengen.

Belangrijkste kenmerken

  • Lonende verkenning. Gebruikmakend van de kracht van de seizoenen, kan Ary weidse landschappen doorkruisen op zoek naar nieuwe bestemmingen en verbazingwekkende omgevingspuzzels oplossen om vooruitgang te boeken.
  • Boeiende verhalen. Ary wordt gerekruteerd om de Guardians of Seasons te helpen, een oude organisatie die vastzit in starre tradities. Terwijl ze door onbekende locaties in Valdi reist, ontdekt Ary geheimen en verborgen betekenissen achter de Guardian of Seasons.
  • Dynamische omgevingen. Manipuleer de wereld rond Ary met haar ecologische krachten. Spring tussen ecosystemen om de wereld en seizoenen naar haar behoeften te veranderen.
  • Vloeiende gevechten. Ary’s vaardigheden zullen op de proef worden gesteld als ze vijanden tegenkomt die haar vooruitgang willen dwarsbomen – van lokale bewoners tot kolossale kolossen, ze zal alle middelen gebruiken die ze tot haar beschikking heeft om monumentale obstakels te overwinnen.
  • Verleidelijke 3D-wereld. Een prachtige visuele stijl gecombineerd met een betoverende soundtrack zorgt voor een slepende sfeer die zeker een gedenkwaardige gameplay-ervaring zal worden.

Release info - Ary and the Secret of Seasons


Release datum
2020-09-01 00:00:00

Uitgever
Modus Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPASCWA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, korean, chinese

Genres
action, adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Ary and the Secret of Seasons