ASTRAL CHAIN™


ASTRAL CHAIN™

ASTRAL CHAIN™, een gloednieuwe actiegame van PlatinumGames, wordt exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht!

Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het je taak om tegen mysterieuze, alien-achtige wezens te vechten die de wereld zijn binnengevallen.

video

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen! Het land wordt geteisterd door gevaarlijke wezens die mensen aanvallen en de boel vervuilen. Normale politie-eenheden zijn niet opgewassen tegen dit geweld. Om deze dreiging een halt toe te roepen wordt er een speciale politie-eenheid in het leven geroepen, Neuron genaamd.

Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image

Kies op je avontuur tussen twee speelbare personages: een man en een vrouw. Het personage dat je niet kiest, verschijnt in de game als je jongere tweelingbroer of -zus en collega bij Neuron.

Preview Image Preview Image NSwitch_AstralChain_09.jpg

Om de wezens te stoppen heeft de mensheid een speciaal wapen ontwikkeld: de Legion. De Legion fungeert als je partner en helpt je bij je onderzoeken, maar toont in gevechten pas waartoe hij echt in staat is.

Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image

Werk samen met de Legion en gebruik allerlei gevechtsstijlen om je vijanden te verslaan. Jij en de Legion kunnen ervoor kiezen om dezelfde vijand gelijktijdig aan te vallen, je te richten op verschillende vijanden of je Legion het vuile werk te laten doen terwijl jij hem ondersteunt met voorwerpen. Gebruik dit synergetische gevechtssysteem in je voordeel!

Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image Preview Image

Takahisa Taura maakt zijn regiedebuut en staat bekend om zijn werk als game-ontwerper van NieR:Automata. Hij is verantwoordelijk voor het concept en de planning van ASTRAL CHAIN. Hideki Kamiya, de maker van de Bayonetta-serie, is verantwoordelijk voor het toezicht.

Het personageontwerp is van manga-artiest Masakazu Katsura, maker van ZETMAN en Video Girl Ai.

Ad

Release info - ASTRAL CHAIN™


Release datum
30-08-2019

Uitgever
Nintendo

Ontwikkelaar
PlatinumGames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAB48A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, russian, spanish

Genres
adventure, action