Astrologaster


Astrologaster

Speel als ‘Doctor’ Simon Forman – een medische professional en astroloog zonder vergunning – en help hem een ​​medische licentie te winnen. Astrologaster is een op verhalen gebaseerd komisch spel.

Ontdek het leven van Forman, zijn werk en zijn relaties met zijn klanten. Maak verhaalkeuzes door astrologische metingen uit te voeren. Kies strategisch of neem beslissingen voor de lol – maar houd er rekening mee dat uw keuzes gevolgen zullen hebben (en onvoorspelbare bijwerkingen!)

13 klanten komen 5-7 keer bij u langs om advies te vragen voor persoonlijke, professionele en medische problemen. Door de sterren aan de hemel te onderzoeken, diagnosticeert u en bepaalt u de antwoorden voor de problemen van uw klanten. Deze keuzes hebben niet alleen invloed op de verhaallijn, maar ook op de tevredenheid van uw klanten. Tevreden klanten zullen u aanbevelingsbrieven schrijven en met voldoende van deze brieven kunt u een medische vergunning krijgen van de Universiteit van Cambridge.

Zogenaamde “echte” (gediplomeerde) doktoren noemen Forman een kwakzalver en fraudeur. Help Forman om te bewijzen dat deze elitairen van het medische establishment ongelijk hebben!

Kenmerken

  • Voer echte * astrologie uit: onderzoek de lucht en kies astrologische interpretaties die Forman zal gebruiken om zijn patiënten te adviseren. (Maar onthoud: astrologie is geen exacte wetenschap!)
  • Hilarische problemen oplossen: overleg over problemen, variërend van Elizabethaanse terreurcombinaties en smerige ziektes tot romantische verwikkelingen en gestolen taarten!
  • Levens veranderen: Win de gunst van uw patiënten of ruïneer hun leven. Adviseer 14 karakters die 5-7 keer terugkomen. Patiënten hebben hun eigen doorlopende verhalen die elkaar vaak overlappen. Gebruik roddels van sommige personages om anderen te leiden en te manipuleren.
  • Win een medische vergunning: overtuig patiënten om aanbevelingsbrieven te schrijven. Verzamel voldoende brieven om ze in te wisselen voor een medische vergunning.
  • Volledig ingesproken karakterdialoog: komedie in sitcom-stijl tot leven gebracht door een cast van meer dan een dozijn acteurs. – Meezing: geniet van muziek uit het Renaissance-tijdperk en zing mee met het themalied van elk personage.
  • Casebooks Come Alive: de cases van Simon Forman worden gepresenteerd als een prachtig pop-upboek. Sla pagina’s om om dieper in de verhalen van uw patiënten te duiken.

Het verhaal

Londen, 1592. Een grote plaag overspoelt de hoofdstad. Als doktoren in angst de stad ontvluchten, staat er een held op. Zijn naam is Simon Forman, “Doctor” in Astrologie, Astronomie en Natuurkunde. Hij heeft niet alleen de kracht om de zieken te genezen, hij kan ook hun verloren huisdieren vinden en hun toekomst voorspellen! Allemaal door de bewegingen van de sterren te lezen.

Maar wanneer de pest ophoudt, beginnen de problemen van Forman. De echte doktoren keren terug naar Londen en doen niets om hem neer te halen …

Samenvatting

Astrologaster is een verhaalgedreven astrologisch komediespel dat zich afspeelt in het Londen van Shakespeare. Gebaseerd op een waar – en echt belachelijk – verhaal. Simon Forman werd door sommigen als een wijze beschouwd en door anderen als een charlatan. Wat wordt uw nalatenschap? Zult u uw vertrouwen stellen in de sterren?

Release info - Astrologaster


Release datum
18-02-2021

Uitgever
Plug In Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAW4CA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
adventure, other

Prijzen van Astrologaster op de Nintendo Switch eShop

€ 9,99
€9.99
9,99 €
9,99 €
£8.99
€9.99
US$9.99
N/A
€9.99
A$14.99
9,99 €
13,95 CAD
9,99 EUR
€9.99
CZK 249.00
DKK 75.00
€9.99
9,99 €
€9.99
9,99 EUR
9,99 €
9,99 €
9,99 €
€9.99
€9.99
MX$219.99
NZ$16.50
kr 99,00
40,00 zł
€ 9,99
9,99 EUR
749,00 ₽
9,99 €
€9.99
ZAR 180.00
9,99 €
SEK 104.00
CHF 14.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad