Banner of the Maid


Banner of the Maid

Een heroïsch verhaal van de Franse revolutie

Banner of the Maid is een turn-based strategiespel dat zich afspeelt in de late 18e tot vroege 19e eeuw, gebaseerd op de alternatieve geschiedenis van de Franse revolutie.

Aan het einde van de 18e eeuw, toen het Huis van Bourbon op het punt stond te worden omsingeld, was Louis XVI van Frankrijk van plan in het geheim uit zijn land te ontsnappen. Vanaf de Franse Revolutie woedde de golf van chaos door Europa. Volg de stappen van onze hoofdrolspeler, de jonge vrouwelijke officier Pauline Bonaparte, om haar reis als een gewone officier te beginnen en gevechten te winnen, zowel aan het front als in de politieke draaikolk van Parijs, en schrijf uiteindelijk haar eigen heroïsche verhaal.

Salon-socialisatie en politieke strijd

In de hitte van de Franse Revolutie, de Royalisten, Club des Feuillants, Club des Jacobins en Malmaisons, strijden verschillende facties met elkaar op het grote podium van Parijs. Vertrekkend van het oog van de storm, moet de Malmaison Salon, Pauline Bonaparte, de facties benaderen, hun zoektochten en uitdagingen voltooien om verbindingen te leggen met politieke figuren en hun steun te winnen, financiering te verzamelen om haar wapens en uitrusting te verbeteren, legervoorraden te beveiligen terwijl ze ook probeert de geheimen van de dienstmeisjes te ontdekken en te onthullen die diep in de stad zijn begraven.

Een uitgebreide verzameling personages met speciale talenten

De storm van de Franse revolutie en de mysterieuze dienstmeisjes hadden het lot van heel Europa veranderd.

De revolutie is een tijd van helden: getalenteerde en betrouwbare generaals, geheime agenten van de koninklijke familie, zelfs muzikanten met buitengewone talenten. U kunt meer dan 30 tekens met verschillende achtergrond gebruiken. Huur ze in om je eigen te zijn, begrijp hun verhalen en cultiveer ze om je niet te stoppen kracht op het slagveld te zijn.

Beheers de Europese slagvelden

Voer het bevel over de iconische troepen uit de 18e en 19e eeuw, zoals Line Infantry, Skirmisher, Calvary, Artillery en nog veel meer door middel van de Turn-Based Strategy-gevechten om de opnieuw ontworpen Europese slagvelden te ervaren.

Train je commandanten om hun vaardigheden te verbeteren en leer de juiste tactische vaardigheden, versla krachtige vijanden!

Gevarieerde en gedetailleerde gevechtsomgevingen

Meer dan 30 kaarten, waaronder steden, vlaktes, besneeuwde bergen, enz. Gebruik de unieke elementen op de slagvelden om voordelen te garanderen.

  • Kritieke terreinelementen die voor- en nadelen bieden tijdens gevechten;
  • Verschillende belangrijke locaties die unieke ondersteuning bieden aan verschillende soorten troepen;
  • Speciale evenementen die plaatsvinden op het slagveld naarmate het verhaal vordert;
  • Veranderingen in de omgeving zoals storm, zware sneeuwval, dichte mist, donkere nachten, etc.

Release info - Banner of the Maid


Release datum
2020-08-12 00:00:00

Uitgever
CE-Asia

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAW4JA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, chinese

Genres
strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Banner of the Maid

N/A
RUB 1099.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.