Battle Crush


Battle Crush

Calixers – door de goden gekozen helden – zijn gekomen om de arena te veroveren. Doe mee aan de strijd waarbij de sterkste speler van de 30 als laatste overblijft. Spring op een nieuw soort slagveld vol explosieve energie.

Het doel van Battle Crush is om tegen maximaal 30 spelers van over de hele wereld te vechten en uiteindelijk de enige overlevende te worden. Het is een snel spel boordevol actie waarbij elke ronde maximaal 8 minuten duurt. Overleef terwijl de grond onder je voeten instort terwijl vijanden van alle kanten op je afkomen.

Belangrijkste kenmerken

 • Speciale vaardigheden die het spel leuker maken
  De besturing van Battle Crush is eenvoudig, maar de actievaardigheden zijn dat allesbehalve. Combineer 6 soorten vaardigheden om van een bevredigende gameplay te genieten, zoals lichte aanvallen die bestaan ​​uit snelle bewegingen en combo’s en sterke aanvallen die vijanden met grote slagen terugslaan. Blijf onoverwinnelijk terwijl je je Ultimate oplaadt en ontwijk inkomende bewegingen en gebruik vervolgens een snelle counter met Dodge Attacks.
 • Schatkisten en voorwerpen om de rollen om te draaien
  Vind de schatkisten en items verspreid over het veld. Items helpen je te overleven, en uitrusting maakt je Calixer sterker. Mythische wapens verkregen uit ontgrendelde schatkisten geven je de macht om over alle anderen te regeren.
 • Calixers: personages met unieke actievaardigheden
  Maak kennis met de Calixers! Poseidon, Hades, Medusa, Hermes en andere mythologische figuren zijn in de arena aangekomen en zien er fantastischer uit dan ooit. Elke Calixer heeft zijn eigen verhaal en unieke vaardigheden. Kies je favoriete Calixer en word de held van dit verhaal!

Verschillende spelmodi

 • Battle Royale (solo/team)
  Een Battle Royale-modus waarin maximaal 30 spelers strijden om als laatste over te blijven. De arena stort in naarmate de tijd verstrijkt! Vind veilige grond terwijl vijanden om elke hoek op de loer liggen. Sluit je aan bij een groep van drie in de Battle Royale Team-modus, houd in de gaten welke Calixers je teamgenoten kiezen en creëer het perfecte team.
 • Vechtpartij (solo/team)
  Je kunt 3 Calixers kiezen waarmee je de strijd aangaat in de Brawl-modus. Blijf vechten totdat je de enige bent die nog over is. De arena is kleiner dan in Battle Royale, waardoor de strijd sneller en actievoller wordt. Vergeet niet dat verbruikbare aanvalsitems worden geactiveerd wanneer ze in deze modus worden verzameld.
 • Confrontatie
  Neem het op tegen je vijanden in deze intense 1 tegen 1-modus. De eerste die 3 van de 5 games wint, wordt de winnaar. Voordat het spel begint, kun je zien welke Calixers je tegenstander heeft gekozen. Als je de vorige ronde verliest, mag je eerst de items van de volgende ronde kiezen, wat de kansen in jouw voordeel brengt.

Release info - Battle Crush


Release datum
2024-06-20 00:00:00

Uitgever
NCSOFT Corporation

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
30

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
german, english, chinese, korean, french, spanish, japanese

Genres
action, fighting