Battle Supremacy – Evolution


Battle Supremacy – Evolution

Ervaar de ware kracht in Battle Supremacy: EVOLUTION, een sci-fi transformerend voertuigenspel met spannende gameplay en beelden die de showoff waardig zijn.

Werk als een tank, een drone of een vliegtuig, vecht het uit in dit meeslepende spel, boordevol weelderige landschappen en verwoestbare omgevingen. Rij of vlieg door futuristische steden met hangende snelwegen en gigantische bruggen.

Ontgrendel de medailles van elk niveau om meer dan 100 missies voor één speler te beheersen.

Upgrade voertuigen, ga verder in rang en vecht samen met je teamgenoten in de meest intense online gevechten die je hebt meegemaakt in multiplayer-modi, waaronder Team Deathmatch en Capture the Base.

De gameplay is zo meeslepend en boeiend dat het vernietigen van een doel kan voelen als het winnen van de strijd, maar eigenlijk is dit nog maar het begin …

Ontgrendel alle transformerende voertuigen en neem deel aan epische gevechten in verschillende omgevingen, variërend van een topklasse schone stad met een schoon milieu tot een post-apocalyptisch Doomland.

Release info - Battle Supremacy – Evolution


Release datum
2019-09-12 00:00:00

Uitgever
Atypical Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAUQ7A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Battle Supremacy – Evolution

¥10.00
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.