Best of Merge vol#1


Best of Merge vol#1

Sparklite is een actie-avontuur dat zich afspeelt in het grillige en steeds veranderende land Geodia. Vecht tegen vijanden in top-down actie met behulp van een arsenaal aan gadgets, geweren en uitrusting. Verken gevaarlijke hoeken van de procedureel gegenereerde wereld, schakel titanen van de mijnindustrie uit en benut de kracht van Sparklite!

Alles in de wereld van Geodia is met elkaar verbonden door Sparklite… het is de levenskracht van de planeet en de bewoners hebben geleerd deze veilig te kanaliseren. Het blauwe, gloeiende erts kan worden gebruikt als een oplaadbare stroombron van laag niveau. Of, voor degenen die dapper of hebzuchtig genoeg zijn, kan het worden verbruikt voor een golf van macht met ernstige gevolgen. Geodia’s titelloze “Baron” heeft een complot bedacht om de Sparklite-kern van de wereld te ontginnen om zijn eigen doelen te bereiken. De baron ontgint in grote hoeveelheden Sparklite en hergebruikt het erts om zijn krachtige oorlogsmachines van brandstof te voorzien, maar de vervuiling van de verbruikte Sparklite bederft de wereld. Dieren zijn veranderd in gewelddadige monsters en de omgeving rot weg.

Het getroffen land Geodia heeft een natuurlijke verdediging in zijn Sparklite-kern. Van tijd tot tijd veroorzaakt de kern een verstoring die de wereld herschikt, waardoor de inspanningen van de baron worden gedwarsboomd. Onze heldin, Ada, moet de Baron stoppen voordat hij de kern kan krijgen en de kracht kan krijgen om een ​​nieuwe wereld te creëren waarin hij de ultieme macht heeft. Ada, een moedige monteur, zal haar sluwheid en vaardigheden moeten gebruiken om de handlangers van de baron in vijf verschillende zones te verslaan. Ada zal moeten samenwerken met Geodia’s vreemde en geweldige bewoners als ze de baron wil confronteren en zijn dodelijke plannen moet betalen voordat het te laat is.

Onze held, Ada, moet naar elke zone van de wereld reizen om de Digsites van de Baron te sluiten voordat het te laat is…

Belangrijkste kenmerken

  • Prachtige beelden – Ingewikkelde pixelart-esthetiek geïnspireerd door retroklassiekers
  • Ontdek de wereld van Sparklite – Vijf prachtige, procedureel gegenereerde biomen
  • Vind je arsenaal uit – Vind gadgets uit om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan
  • Vecht tegen bazen – Neem het op tegen de Baron Mining Corp en zijn formidabele gremlin-titanen
  • Ontmoet de lokale bevolking – Sluit vriendschap met de mensen van Geodia en bouw mee aan The Refuge
  • Jagen op verzamelobjecten – Ontdek verzamelobjecten verspreid over de hele wereld
  • Kom op! – Red Ada’s robothulpje om lokale ondersteunende coöp te spelen met een vriend

Release info - Best of Merge vol#1


Release datum
2022-06-29 00:00:00

Uitgever
Merge Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACYA9JBA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, chinese

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Best of Merge vol#1

RUB 4049.0
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.