Big XXL Kids Games Collection Bundle 11-in-1 Educational Children Learning Fun


Big XXL Kids Games Collection Bundle 11-in-1 Educational Children Learning Fun

Deze grote XXL-gamecollectie bevat de TOP ELF McPeppergames KIDS GAMES!

Let op: als u deze bundel koopt, bespaart u veel geld in vergelijking met afzonderlijke aankopen!

Houd er ook rekening mee dat geen van de spellen die hier worden aangeboden vereist dat het kind enige taalvaardigheid heeft. Alle leerspellen zijn intuïtief te bedienen met je vinger en spreken 100% voor zich.

Let op: alle games in deze gamebundel gebruiken alleen de aanraakfunctionaliteit!

Je krijgt de volgende ELF KINDERSPELLEN bij deze educatieve leerspellenbundel voor jongens en meisjes:

Grappige wasstraat – Vrachtwagens en auto’s Carwash RPG Game Garage:

Het perfecte zomervakantiespel en het ultieme spel voor kleine auto- en voertuigfans gedurende het hele jaar! Reinig je favoriete auto’s en motorvoertuigen, zoals raceauto’s, vrachtwagens, rupsen, bus, brandweerwagen, politieauto en nog veel meer grappige voertuigen. Verzamel diamanten voor je acties om meer auto’s te ontgrendelen. Je kunt je auto’s en voertuigen ook weer vies maken! Een leuk en grappig autospel voor alle kinderen.

Ballon Pop – Leerspellen voor kleuters en peuters:

Een uniek taal-, alfabet-, cijfers- en vormenleerspel waarin de basis van tot wel 14 talen over de hele wereld spelenderwijs kan worden geleerd door ballonnen te laten barsten. Wees niet verbaasd als uw kind plotseling het alfabet of de cijfers van 0 tot 10 in 14 talen kent.

Dinosaurus legpuzzels:

Wie houdt er niet van, de dinosaurussen!? Deze jurassic dino legpuzzel brengt je in de wereld van dinosaurussen. Fascinerende prehistorische wezens en vulkanen wachten op je. Moeilijkheidsgraad vrij instelbaar.

Grappige boerderijdieren puzzelspel:

Een legpuzzelspel van hoge kwaliteit met veel boerderijdieren. De moeilijkheidsgraad is instelbaar: aantal stukken, rotatie aan/uit, hulp. De unieke dierenillustraties maken het spel zo populair bij kinderen over de hele wereld.

Cars Puzzles Game – Funny Car & Trucks Preschool Jigsaw Games:

Kinderen zijn dol op auto’s. Dit puzzelspel brengt je in de wereld van auto’s en voertuigen. Veel grappige illustraties en motieven wachten op je. Voor jonge autoliefhebbers met een vrij instelbare moeilijkheidsgraad.

Halloween legpuzzels:

Een kindvriendelijk puzzelspel met grappige, niet enge motieven. Educatief spel voor Halloween of voor alle vrienden van grappige, griezelige kindermotieven met een funfactor. De moeilijkheidsgraad van dit spel kan ook vrij worden aangepast, waardoor het ideaal is voor alle kinderen van alle leeftijden.

Princess and Fairytales Legpuzzels – Prinsessen Fairy Tales Intelligence Trainer:

Wie houdt er niet van sprookjes? Dit is je kans om in de wereld van magie en avontuur te duiken. Los puzzels op en raak opgewonden door alle nieuwe werelden die je zult ontdekken. Tip: laat je ouders de verhalen voorlezen voor elk motief dat je hebt opgelost om de geheimen van de sprookjeswerelden te ontdekken. Perfect om te spelen voordat je naar bed gaat.

Pirates Jigsaw Puzzle – Onderwijs Avontuur Leren Kinderen Puzzelen Games:

Een grappige kijk op de werelden van Pirates. Reis per schip door het Caribisch gebied en bezoek vreemde eilanden en stranden, wezens en nieuwe dieren. Puzzelplezier met grappige piratenmotieven en een geheime schat. Voor kleine avonturiers.

Dierenpuzzel – Leerspel voor kleuters:

Net als de vorige puzzel biedt deze game uniek entertainment met geweldige leereffecten. Het is een houten puzzel voor kleuters en iedereen die graag dieren in vormen plaatst.

Ocean Animals Puzzle – Preschool Animal Learning Puzzles Game:

Wie houdt er niet van de diepe zee en de oceaan en alle vreemde dieren die daar leven? Word als Captain Nemo en probeer alle juiste vormen te vinden die passen. Een prachtig ontworpen spelletjes voor de kleintjes.

Animal Babies Puzzle – Preschool Animals Puzzles Game for Kids:

Dit mooie puzzelspel met pinnen is gericht op babydieren. Het helpt kleine kinderen en peuters om de eerste motorische functies en logisch denken te leren door vormenpuzzels op te lossen en spannende babydierenmotieven te bewegen. Perfect kleuterschoolspel

Ad

Release info - Big XXL Kids Games Collection Bundle 11-in-1 Educational Children Learning Fun


Release datum
2022-07-07 00:00:00

Uitgever
McPeppergames

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACYA9BZA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Genres
puzzle, education, board_game, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Big XXL Kids Games Collection Bundle 11-in-1 Educational Children Learning Fun

EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
GBP 69.99
EUR 69.99
AUD 110.0
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
CZK 1749.0
DKK 525.0
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
EUR 69.99
NZD 115.5
NOK 700.0
PLN 280.0
EUR 69.99
PLN 280.0
RUB 6299.0
ZAR 1260.0
EUR 69.99
SEK 728.0
CHF 98.0
Laat me alle prijzen zien!