Black Legend


Black Legend

Leid een squadron huurlingen naar de vervloekte stad Grant en help een overgebleven verzet in de strijd tegen een dodelijke cultus van fanatici. Roei de mist uit die de straten omhult en waanzin onder de bevolking toebrengt in deze spannende alternatieve geschiedenis, turn-based strategie-RPG!

Verken de verwoeste straten van Grant, een 17e-eeuwse stad gebaseerd op de architectuur van de Lage Landen. Help het verzet in hun strijd tegen de Mephistiaanse Cultisten.

Ontdek de geschiedenis van Mephisto, een dreigende alchemist die een gekmakende mist veroorzaakte en de hele stad vertroebelde.

Vecht met lichamelijke alchemie gebaseerd op het oude concept van humorisme. Beheers de vier verschillende instabiliteiten en combineer ze met Catalyst Attacks om enorme schade toe te brengen aan vijanden!

Ontgrendel 15 speelbare klassen, elk in staat om unieke vaardigheden te leren en verschillende uitrusting te hanteren. Beheers ze, werk samen met andere eenheden en word de ultieme bevrijder van Grant!

Pas je reis aan, van een vergevingsgezinde ervaring voor de verhaalliefhebbers tot een hardcore uitdaging die elke fout bestraft.

We wachten op onze bevrijding door jouw handen, vreemdeling.

Geef ons onze wens!

Release info - Black Legend


Release datum
2021-03-25 00:00:00

Uitgever
Warcave

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAUN5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, dutch, russian, korean, chinese

Genres
adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Black Legend