Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread


Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread

Blast Brigade vs. The Evil Legion of Dr. Cread is een 2D-metroidvania-avontuur dat is geïnspireerd op de verbijsterende spanning van actiefilms uit de jaren 80. Verken en ga terug door een kleurrijke wereld in stripstijl, met behulp van je platformvaardigheden, het oplossen van puzzels en een explosief arsenaal aan wapens en vaardigheden om de wereld te redden!

BOUW HET TEAM SAMEN!

Schakel in een oogwenk tussen vier speelbare personages, elk uitgerust met unieke vaardigheden om je te helpen vooruitgang te boeken! Schiet op met de volledig Amerikaanse held Jeff, kanaliseer de dodelijke woede van Shura, schakel vijanden uit als de cyborg Scotsman Galahad en help de chakram-zwaaiende Vortex haar eiland terug te winnen.

ONTDEK EEN METROIDVANIA WERELD!

Dr. Cread’s Island ziet er misschien zo mooi uit als een ansichtkaart, maar dit is geen vakantie in de zon! Verken, volg en volg niet-lineaire routes door prachtige, onderling verbonden niveaus. Ontdek de geheimen van unieke biomen en regio’s zoals jungledorpen, gevangenissen op kliffen, vulkanen en oude tempels!

VERBREEK MONSTERSE bazen!

Test je moed in epische eindbaasgevechten tegen hybride wangedrochten, gigantische robots, cyborg-ninja’s en andere kwaadaardige handlangers – allemaal smachtend naar je bloed. Maak optimaal gebruik van de vaardigheden en wapens van verschillende helden om aan de top te blijven!

ONTLOOP WAPENS EN MOGELIJKHEDEN!

Overwin puzzels en vijanden met speciale vaardigheden — stort het feest neer met Jeffs granaatwerper, bereik nieuwe gebieden met Shura’s enterhaak en draai rond met Vortex’ chakram-teleporter. Meer vuurkracht nodig? Zoek nieuwe modules om je wapenarsenaal te upgraden!

RED DE WERELD!

Ontrafel de kwaadaardige plannen van Dr. Cread in een meer dan 20 uur durende verhaalcampagne boordevol actie met volledig ingesproken tussenfilmpjes. Stel de Blast Brigade samen, beheers hun vaardigheden en bestorm het eiland om deze gruwelijke schurk en zijn legioen voor eens en altijd voor het gerecht te brengen!

Release info - Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread


Release datum
2022-04-13 00:00:00

Uitgever
MY.GAMES

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean

Genres
action, platformer, adventure, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread