Boulder Dash® Deluxe


Boulder Dash® Deluxe

DE retrogame en legendarische actiepuzzel voor zowel jonge als meer ervaren spelers is gearriveerd, waarbij up-to-date graphics worden gecombineerd met originele gamefuncties – meer dan 35 jaar aan Rockford™ en zijn vrienden, door grotten te graven om edelstenen te verzamelen – Boulder Dash® Deluxe!

Boulder Dash is in 1984 gemaakt door twee Canadese programmeurs en is een van de langstlopende franchises voor videogames geworden! De originele Boulder Dash® is een baanbrekend interactief spel dat dateert uit de begintijd van het tijdperk van de thuiscomputer en videogames. De vele sequels hebben al bijna vier decennia lang plezier en uitdaging voor casual en hardcore spelers van alle leeftijden en geslachten.

Boulder Dash® Deluxe neemt je samen met het gamepersonage Rockford™ mee naar een groot aantal nieuwe en spannende uitdagingen. Graaf door spectaculaire grotten met 3D-elementen; vermijd vallende rotsblokken; verzamel waardevolle edelstenen en ontwijk onderweg snode vijanden. Ontdek schatkisten met zeldzame verzamelobjecten en sterke power-ups. Boulder Dash Deluxe bevat 180 nieuwe spannende en unieke levels. Plus, graaf door 9 gloednieuwe werelden met hoogwaardige graphics en hun eigen texturen, duik in de Classic 1984 World met zijn grotten of geniet van The Liepa World; een set bestaande uit 20 van de meest verbluffende levels, ontworpen door de maker van de originele Boulder Dash-versie uit 1984 en videogamelegende Peter Liepa. En alsof dat nog niet genoeg is, word je uitgedaagd door 15 nieuwe speciale tegenstanders, variërend van Octopus tot Snow Tiger. Boulder Dash® Deluxe is echt het hoogtepunt in 35+ jaar Boulder Dash®!

Terwijl het klassieke Boulder Dash®-kernspelmechanica en -functies biedt, introduceert Boulder Dash® Deluxe opwindende nieuwe elementen zoals diagonale beweging, die nieuwe en intrigerende puzzels opent en tegelijkertijd een heel ander en organisch uiterlijk voor de grotten creëert.</p >

Kenmerken

Bovenop de legendarische eerdere versies, omvatten Boulder Dash® Deluxe-functies:

  • 180 geheel nieuwe levels met geavanceerde functies!
  • Bevat 20 levels van de originele Boulder Dash-versie uit 1984
  • 9 spannende, splinternieuwe werelden met hoogwaardige graphics, met hun eigen, unieke texturen, ga naar Macmarnua Sea of ​​Urath Castle – of terug in de tijd naar de klassieke wereld van 1984 met zijn grotten
  • 15 nieuwe speciale tegenstanders zoals Octopus, Shark Polar Bear en Snow Tiger houden je geest scherp en houden je scherp.
  • The Liepa World, een premium wereld van videogamelegende Peter Liepa, die terugkeerde naar de game die hij 35 jaar geleden creëerde met 20 van de meest verbluffende levels ooit!
  • Volledige karakteraanpassing van je gamepersonage Rockford™, b.v. shirt, broek, schoenen, brillen, hoofddeksels, haar en gezichtshaar
  • Talen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees!

Release info - Boulder Dash® Deluxe


Release datum
09-09-2021

Uitgever
BBG Entertainment

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, portuguese, russian, spanish

Genres
adventure, action, arcade, puzzle

Nintendo Switch eShop prijzen - Boulder Dash® Deluxe

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
$14.99
¥18.70
N/A
N/A
N/A
19,94 CAD
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
MX$299.00
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
R$74.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad