Brave Dungeon + Dark Witch’s Story:COMBAT


Brave Dungeon + Dark Witch’s Story:COMBAT

Preview Image

Brave Dungeon

Syega zijn krachtige kristallen waarmee mensen magie kunnen gebruiken. Sommige kristallen zijn zo krachtig dat ze in speciale hulzen (Magic Items) bewaard moeten worden. Ga op avontuur met de onverschrokken avonturier Al en vergezel haar op de zoektocht naar krachtige Magic Items in de gevaarlijke labyrinten van Belfer Island.

Onderweg zal Al samenwerken met sterke bondgenoten en nog sterkere vijanden moeten verslaan. Kan Al de imposante kerker Godshill veroveren en het ultieme Magic Item vinden?

Brave Dungeon is een dungeon crawler RPG gemaakt door de indiegames-ontwikkelaar INSIDE SYSTEM, onder meer bekend van de Legend of Dark Witch-reeks. Brave Dungeon biedt nieuwe spelers een eenvoudig aan te leren vechtsysteem, gepaard met een veelvoud aan aanpassingen, unieke speelbare personages en extreme uitdagingen voor wie de game compleet wil uitspelen.

Je kunt door middel van een handig crafting-systeem items maken om je personages verder aan te passen en te upgraden. Dit doe je met de materialen die je verzamelt door vijanden te verslaan en met de buit die je in kerkers kunt vinden. Je kiest zelf hoe je je team opbouwt door verschillende klassen toe te wijzen aan je personages. Hiermee kun je je persoonlijke voorkeur op je personages toepassen en hun unieke sterke punten in de verf zetten.

Dark Witch’s Story:COMBAT

Dark Witch’s Story:COMBAT is een battle game waarin je speelt met kaarten van personages en wezens uit de Dark Witch-reeks. Elke speler kiest drie kaarten waarmee je het tegen elkaar opneemt in een best-of-three gevecht. Wie er als winnaar uit de bus komt wordt vaak bepaald door de Magic Items die je op je kaarten kunt toepassen.

Er zijn twee verschillende spelstanden: de Quest-stand voor singleplayer en de Battle-stand voor multiplayer. Tijdens de Quest-stand kun je nieuwere en sterkere kaarten winnen, met als doel de titel Game Master te behalen!

Release info - Brave Dungeon + Dark Witch’s Story:COMBAT


Release datum
28-09-2017

Uitgever
INSIDE SYSTEM

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPADRBA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, japanese
Genres
adventure, rpg
Ad