Bridge! 3


Bridge! 3

Laat je creativiteit de vrije loop als bruggenbouwer en ga de uitdaging aan om jezelf te bewijzen als een echte meester in bruggenbouw! Als constructeur en ontwerper ben je verantwoordelijk voor een perfect statisch draagvermogen van de brug. In Bridge! 3 heb je de mogelijkheid om je bruggen en hun draagkracht maximaal te bouwen!

Wil je je eigen niveau creëren? Geen probleem, want je kunt de meest gecompliceerde bruggen ontwerpen die de wereld ooit heeft gezien. Gebruik alle nieuwe en opwindende functies die we voor u beschikbaar hebben gesteld.

Speel met jezelf en creëer je eigen levels en missies die je deelt met de community. U kunt tot 20 verschillende originele componenten gebruiken. Je hebt eindeloze mogelijkheden!

Met meer dan 30 gevarieerde missies en aanvullende content van de community, sta jij als bouwmeester voor tal van uitdagingen. In Bridge! 3 u kunt nieuwe speciale componenten installeren, zoals boosters, checkpoints of trampolines. U kunt niet alleen volledig nieuwe bruggen maken, maar u kunt platforms ook zelfstandig en op verschillende systemen beheersen.

Hoe verder je avontuur als bruggenbouwer vordert, hoe meer scenario’s je ontgrendelt. In de spannende ontwikkelaarsmodus kun je ook je eigen missies inbouwen.

Release info - Bridge! 3


Release datum
2020-04-09 00:00:00

Uitgever
Aerosoft

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAW6KA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
simulation, strategy, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Bridge! 3

N/A
RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.