Bulletstorm: Duke of Switch Edition


Bulletstorm: Duke of Switch Edition

Stap in de laarzen van Grayson Hunt, een verbannen lid van de elite moordenaarsgroep Dead Echo, na een gevecht met zijn voormalige generaal stuurt ze beiden een noodlanding op de verlaten resortplaneet van Stygia.

Grayson moet de woestenij trotseren op weg naar de confrontatie met de man die hem eens het ondenkbare opdroeg. Zal hij zijn team levend redden? Of zal hij eindelijk zijn dorst naar wraak lessen?

Vecht je een weg door menigten van de minder-dan-gastvrije hosts van Stygia, waarbij je meesterlijke moorden uitvoert tijdens de single-player campagne met behulp van Bulletstorm: Duke of Switch Edition’s unieke Skillshot-systeem dat je beloont voor het uitvoeren van de meest creatieve en dodelijk denkbare soorten die je maar kunt bedenken.

Bulletstorm: Duke of Switch Edition bevat ook de Bulletstorm Tour van Duke Nukem. Speel de hele Bulletstorm-campagne als Duke Nukem, de originele FPS-actieheld, met gloednieuwe lijnen uit de originele stem van Duke!

Release info - Bulletstorm: Duke of Switch Edition


Release datum
2019-08-30 00:00:00

Uitgever
Gearbox Publishing

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
18

NS Online support

Game code
HACPATJNA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
action, first_person_shooter, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Bulletstorm: Duke of Switch Edition

N/A
RUB 1899.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.