Bury me, my Love


Bury me, my Love

Preview Image

Bury me, my Love (begraaf me, mijn geliefde) vertelt het verhaal van de Syrische vluchteling Nour die aan een gevaarlijke reis naar veiligheid in Europa begint, en haar echtgenoot Majd die in Syrië achterblijft.

Het is een avonturengame met tekstberichten die draait om Nour, een Syrische migrant die probeert haar weg naar Europa te vinden. Haar man Majd, die in Syrië achterblijft, praat met Nour via een berichtenapp en geeft haar zo goed mogelijk raad om haar te helpen haar bestemming veilig te bereiken.

“Begraaf me, mijn geliefde” is een Syrische afscheidszin die “Pas op, denk niet aan sterven voordat ik sterf” betekent. Deze zin krijgt een diepere betekenis als Majd het zegt tegen zijn vrouw Nour, tijdens haar gevaarlijke reis naar Europa.

Dit is een co-productie van ARTE, het Europese culturele netwerk, The Pixel Hunt en Figs.

Een game in een instant messaging-app. Als Majd kun je met Nour praten en haar reis volgen, net als via SMS of WhatsApp. Je stuurt elkaar berichtjes en wisselt emoji’s, foto’s en selfies, relevante links, enz. uit.

Meerdere verhaallijnen om te ontdekken

Door berichten te lezen en antwoordopties te kiezen, helpen spelers Nour de ontberingen te overwinnen die ze onderweg zal tegenkomen. Je keuzes in Bury me, my Love hebben echt invloed op het verhaal, omdat Nour 50 verschillende plekken kan bezoeken en 19 verschillende eindes met heel verschillende uitkomsten kan bereiken.

Gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen

Bury me, my Love is geïnspireerd door de realiteit, een gedocumenteerde fictie die is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen. Het idee is ontstaan door een artikel van Lucie Soullier, een journalist van Le Monde, die het verhaal vertelt van Dana, een jonge Syrische vrouw die haar land is ontvlucht en nu in Duitsland woont.

Deze ervaring kan voor jongere spelers aangrijpend zijn.

Release info - Bury me, my Love


Release datum
2019-01-10 00:00:00

Uitgever
Plug In Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAR4VA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
simulation, other, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Bury me, my Love

N/A
RUB 349.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.