Bus Simulator City Ride


Bus Simulator City Ride

Neem plaats aan het stuur terwijl u passagiers vervoert door een levendige stad in officieel gelicentieerde bussen van beroemde fabrikanten: Alexander Dennis, Blue Bird, BYD, IVECO BUS, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Setra, Volvo en Vicinity Motor Corp Rij routes en voltooi campagnemissies om nog meer bussen, districten en routes te ontgrendelen. Beklim de carrièreladder en bouw een openbaar vervoernetwerk voor je stad.

UW BUS. UW STAD. IN UW HANDEN.

10 ORIGINELE BUSSEN VAN WERELDBEROEMDE FABRIKANTEN

Originele bussen met vergunning wachten op je! Bestuur 10 bussen van 10 wereldberoemde fabrikanten – van elektrische bussen tot gelede of dubbeldekkerbussen. Met fabrikanten als Mercedes-Benz, Volvo, IVECO BUS en BYD is er een grote verscheidenheid aan bussen. Met gedetailleerde cockpits kun je achter het stuur plaatsnemen en een echte onderdompeling in busrijden ervaren terwijl je JOUW BUS bestuurt.

VERVOER MENSEN ROND EEN LEVENDIGE STAD

Verken de zeer gedetailleerde en levendige kaart van de game! De stad Havensburg is geïnspireerd op steden in Noord-Europa en biedt u een verscheidenheid aan in het oog springende gebouwen en landschappen, waaronder het havenmagazijndistrict, de haven, de oude stad en het omliggende platteland.

In zo’n bruisende stad willen mensen rondlopen en koffie drinken met vrienden in de oude binnenstad of met hun gezin de haven bezoeken. Het vervoeren van passagiers verveelt nooit – en misschien delen ze zelfs wat verhalen met je. Nu is het jouw taak om de mensen van JOUW STAD te verbinden.

BEHEER UW TRANSPORTBEDRIJF

Bewijs je rijvaardigheid: behaal de top en bouw een succesvol busvervoerbedrijf op. Als je door de campagne vordert, ontgrendel je nog meer bussen, districten en routes. Bouw uw transportnetwerk uit door routes te rijden om meer credits te verdienen, meer bussen te kopen en steeds meer bussen aan uw routes toe te wijzen. Het succes van het bedrijf ligt IN UW HANDEN!

Release info - Bus Simulator City Ride


Release datum
2022-10-13 00:00:00

Uitgever
astragon

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, dutch, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
simulation

Nintendo Switch eShop prijzen - Bus Simulator City Ride