Cannibal Cuisine


Cannibal Cuisine

De god Hoochooboo heeft honger … naar jou. Maar zoals alle goede kannibaalkoks weten, is serveren beter dan geserveerd worden.

Bezoek het eiland

Klaar, stabiel, kook je een weg door meer dan 20 niveaus in een volledige campagne over het hele eiland. Bezoek de jungle, tempels, stranden en een lavalicious vulkaan!

Ander-foodly activiteiten

Om Hoochooboo tevreden te stellen, moet je meer doen dan koken. Ontloop de Spiky Log of Doom ™, versla golven van toeristen en de tourbaas in de junglearena en versla andere uitdagingsniveaus om jezelf te bewijzen.

Hoe eten doe je?

Mystieke voodoo-krachten zijn de perfecte ingrediënten voor succes, waardoor je kunt sprinten, genezende totems kunt plaatsen of zelfs vuur kunt ademen. In multiplayer kan elke chef-kok een ander vermogen kiezen dat bij zijn persoonlijke kookstijl past.

Foodfest of Foodfight

Bereid je een weg door de helse keuken solo of met maximaal 4 koks. Daag elkaar uit voor foodfights in PvP! Met zoveel koks in de keuken, zal er zeker chaos volgen.

Release info - Cannibal Cuisine


Release datum
2020-05-20 00:00:00

Uitgever
Rocket Vulture

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAW2TA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, dutch, portuguese, russian, chinese

Genres
action, party

Nintendo Switch eShop prijzen - Cannibal Cuisine

¥5.07
RUB 975.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.