Carnival Games®


Carnival Games®

Carnival Games brengt het feest voor het hele gezin terug – nu voor het eerst op Nintendo Switch! Met zowel fan-favorite als gloednieuwe mini-games in één pakket, biedt Carnival Games plezier voor iedereen en kan alleen of met maximaal drie anderen worden gespeeld.

Ga naar huisrennen, stapel de hoogste stapel taarten en breng je paard naar de finish. Met 20 minigames sta jij en je vrienden gelijk op en win je keer op keer!

En met Nintendo Switch kan de Carnival Games-ervaring overal en altijd worden genoten!

  • EEN FUN VERSCHEIDENHEID VAN CARNAVALSPELLEN VOOR IEDEREEN: Net als een echte plattelandsbeurs barst Carnival Games met spannende mini-games die je keer op keer kunt spelen. Klassieke minigames zoals schietwedstrijden (“Swish”) en het uitschakelen van onvriendelijke clowns (“Clowning Around”) worden vergezeld door gloednieuwe attracties zoals vliegende drone-races (“Light Speed”) en kosmische bowling (“Cosmic Strike”). Met 20 totaalspellen is Carnival Games een fantastische tijd voor iedereen.
  • CARNAVALSPELLEN OVERAL: Met Nintendo Switch is Carnival Games een spel voor iedereen en overal. Of je nu op het grote scherm of op een klein scherm speelt, Carnival Games kun je overal spelen waar je maar wilt spelen.
  • EEN MULTIPLAYER-FEESTJE: Breng uw familie en vrienden mee op het plezier voor een echt Carnival Games-feest. Maximaal 4 spelers kunnen tegelijkertijd deelnemen, waardoor het niveau van opwinding en competitie stijgt in alle 20 minigames met carnaval.
  • SPEEL, WIN, KRIJG BELONINGEN: speel games, win tickets en ruil ze in voor nieuwe outfits voor je carnavalsgastpersonages. Kleed ze aan om bij je stijl te passen of wees zo wild als je kunt met gekke hoofdbanden, shirts en broekjes.

Release info - Carnival Games®


Release datum
06-11-2018

Uitgever
Take-Two Interactive

Demo beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

Game code
HACPAMN9A
Talen
chinese, dutch, english, french, german, italian, japanese, spanish
Genres
arcade, party