Cassiodora


Cassiodora

Prinses Cassiodora is ontvoerd door de kwaadaardige tovenaar Kenzar. Om haar te redden moeten de uitverkoren ridders Agni, Colden en Luken het opnemen tegen een enorm leger van heksen, geesten en demonen in het koninkrijk Astoria.

Om deze prestatie te volbrengen, schenkt de druïde Faramix Agni, Colden en Luken magische vleugels en elementaire krachten om hen te helpen bij hun zoektocht.

Speel met je vrienden of solo en schiet je een weg door deze kleurrijke shoot ’em up. Verdien nieuwe items, pas je personage aan, daag jezelf uit en neem het op tegen enorme eindbazen.

Verhaalmodus

Speel solo of met maximaal 2 van je vrienden op hetzelfde scherm en verken 7 regio’s via 35 handgemaakte niveaus, elk met hun eigen setting, uitdagingen, speciale beloningen en unieke items.

Leuk voor iedereen

Kies tussen verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van eenvoudig tot moeilijk, of bepaal uw eigen ervaring. Wil je onoverwinnelijk zijn of nieuw leven worden ingeblazen als je sterft? Dat is klaar !

Herspeelbaarheid

Van de leider tot de oudste en jongste ridders, geniet van 3 verschillende personages, elk met hun eigen persoonlijkheid, vaardigheden, bewegingen en unieke ontgrendelbare items.

Elementaire krachten

Vijanden en omgevingspuzzels zoals poorten of wortels reageren alleen op bepaalde elementaire vaardigheden. Schakel tussen 3 elementaire krachten of vraag je vrienden om je te helpen!

Volledig aanpasbare karakters

Ontgrendel nieuwe skins voor elk personage met meer dan 50 cosmetische items om je ridder te personaliseren.

Geweldige baasgevechten

Neem het op tegen epische, enorme bazen die je dwingen om unieke manieren te vinden om ze te verslaan. Vlieg weg en versla deze bazen om je zoektocht voort te zetten!

Je kunt je elementaire voogd aaien!

Vlieg, schiet, hak, maar doe het met stijl!

Release info - Cassiodora


Release datum
2022-12-15 00:00:00

Uitgever
Plug In Digital

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
3

Advies leeftijd
7

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, portuguese, chinese

Genres
action, party, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Cassiodora