CastleStorm II


CastleStorm II

Bloed op het slagveld!

CastleStorm II tilt de grootste mengelmoes van gaming naar een hoger niveau met meedogenloze vernietiging aangedreven door Unreal 4, plus een geheel nieuwe metagame van strategische, tactische verovering. De helden van het koninkrijk gaan de confrontatie aan met de gemene krachten van de ondoden, en je zult je pad om te zegevieren voor beide partijen uitzetten in twee epische verhaalgedreven campagnes. Maar niet zonder een hands-on chaotisch bloedbad en heerlijke verwoesting!

CastleStorm II keert terug naar een klassiek fantasieland van middeleeuwse waanzin, vol met heroïsche ridders, betoverende tovenaressen, glorieuze griffioenen… en schapen. Maar een nieuwe dreiging rijst – letterlijk … zoals in, uit het graf. Lopende lijken. Ruiters zonder hoofd. ZOMBIE schapen. Allround vervelende necromantie. Je snapt het wel.

Bouw een heel imperium op door middel van gameplay waarbij je innerlijke hardcore strateeg betrokken wordt … en voer vervolgens het bevel over – zelfs CONTROLE – je soldaten op weg naar de overwinning!

Release info - CastleStorm II


Release datum
2050-12-31 00:00:00

Uitgever
Zen Studios

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAUYBA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian

Genres
strategy

Nintendo Switch eShop prijzen - CastleStorm II

N/A
RUB 1499.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.