Cities: Skylines – Nintendo Switch™ Edition


Cities: Skylines – Nintendo Switch™ Edition

Preview Image

Cities: Skylines is een moderne versie van een klassieke stedenbouwgame. De game bevat originele gameplay die de spanning en moeilijkheden bij het stichten en onderhouden van een echte stad simuleren. Cities: Skylines heeft realistische transport- en economiesystemen en is geschikt voor elk soort speelstijl, waar en wanneer je maar wilt.

De nieuwe Nintendo Switch-versie van deze tophit is mobieler dan ooit en heeft een gebruikersinterface die speciaal voor de Nintendo Switch opnieuw is ontworpen. Verder krijg je twee van de meest populaire uitbreidingen voor Cities: Skylines, namelijk After Dark en Snowfall.

Uitdagende simulatie met vele facetten: je stad vanaf de grond opbouwen is makkelijk te leren, maar moeilijk om onder de knie te krijgen. Je bent de burgemeester en moet een balans zien te krijgen in essentiële faciliteiten, zoals onderwijs, gezondheidszorg en nog allerlei andere dingen. Daarbij moet je ook nog eens het economische systeem van je stad draaiende houden. De inwoners van je stad reageren vloeiend, met tegenwoordigheid van geest en authenticiteit op de talloze gameplay-scenario’s.

Exclusief voor de Nintendo Switch: met de HD-trilfunctie kun je het meest efficiënte gebied vinden om dienstgebouwen in je stad neer te zetten. Pro-controllers worden ook ondersteund en extra tutorials helpen je de eerste keer dat je speelt.

Uitgebreide lokale verkeerssimulatie: de uitgebreide expertise die Colossal Order heeft opgedaan bij de ontwikkeling van de Cities in Motion-serie wordt ingezet voor volledig uitgewerkte, goed ontworpen transportsystemen.

Wijken en beleid: wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden.

After Dark: deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die ‘s nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes?

Snowfall: als het kouder wordt in de stad, dan stijgt de moeilijkheidsgraad dankzij extra uitdagingen en hulpmiddelen, zoals sneeuwkaarten, trams en verwarmingssystemen. De game kent temperatuurmetingen, cosmetische weersverbeteringen, extra parken en vereisten wat betreft de infrastructuur om je inwoners warm en veilig te houden in de ijzige kou.

Ad

Release info - Cities: Skylines – Nintendo Switch™ Edition


Release datum
2018-09-14 00:00:00

Uitgever
ParadoxInteractive

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAQX5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
simulation, strategy