Clan N


Clan N

Clan N is een beat’em up-game die de klassieke arcades-gameplay combineert met de moderne moderne vechters. Met een snel karakter moet je je lichte, zware en speciale aanvallen slim ontwijken, blokkeren en gebruiken om verder te komen. Met een oud Verre Oosten-thema, word je uitgedaagd in 7 verschillende niveaus met veel verschillende vijanden, eindbazen van het midden / eindniveau en informele minigames geïntegreerd in het hoofdspel.

Over Clan N:

Clan N is een oude samoeraigroep in de regio van het “Verre Oosten”, gezworen om het rijk te beschermen tegen iedereen die zijn vernietiging zoekt. De vier groepsleden bestaan ​​uit de shinobigatana-zwaaiende ninja Akira, de staf-opvallende Reina, de dubbele zwaardzwaaiende Daiki en de sikkel-snijdende monnik Tarou.

Na jaren van training en toewijding aan hun vak, heeft elk personage zijn eigen unieke magische vaardigheden ontdekt. Akira schiet pulserende bliksemschichten, Reina bestuurt de grond met wrede aardbevingsschokken, Daiki wervelt brute tornadogolven op en Tarou kan de hulp van draken inroepen.

Verhaal:

Akuji is een voormalige samoerai van de Clan N die ontdekte dat de balans van de wereld op drie gebieden ligt: ​​vrede, kennis en tijd. Akuji ontdekte dat als je de wereld van een van deze klopt, je de krachten van ‘spirituele onbalans’ kunt benutten en er sterker van kunt worden. Als gevolg van het nastreven van een spirituele onevenwichtigheid werd hij uit de samoeraitempel geweerd en uit de clan N. gezet.

Wat Akuji niet wist, was dat het bereiken van spirituele onbalans je niet alleen duistere krachten zou geven, het verteerde je licht en de zuiverheid van je leven. Na zijn verbanning uit de tempel en Clan N was Akuji in staat om de vrede te vernietigen door dorpen af ​​te slachten en de macht van degenen die hij vermoordde te behouden, waardoor hij conflicten en elektrische tovenarij kon absorberen en de krachtigste tovenaarsstrijder in het Verre Oosten werd. Terwijl hij bleef groeien, vormde Akuji Seishin Gun, de geestengroep, om zich bij zijn verovering aan te sluiten en iedereen die op hun pad stond te verwijderen.

Nadat zijn acties eenmaal waren ontdekt door Clan N, gingen ze op reis om de gemene plunderingen door Akuji en Seishin Gun te stoppen.

Over de personages:

Reina en Daiki groeiden als broers en zussen in een zuidelijke samurai-clan. Reina leerde niet het onderwijzen van de clan zoals haar broer Daiki, maar observeerde en leerde nog steeds hoe de staf beheerste. Ze nam uiteindelijk het sjamanisme aan en werd als een jonge vrouw een van de eerste shinobi-sjamanen in het land.

Akira was een jeugdvriend die in de clan was opgenomen als een verdwaald kind dat ronddwaalde in de buitenlanden, achtervolgd door een troep wolven, die amper het dorp bereikte. De vader van Daiki nam het kind op en voedde het op, hoewel Akira zichzelf meestal van hoofd tot na ernstige littekens bedekt. ​​

Tarou kwam uit hetzelfde klooster als Akuji (voordat hij lid werd van Clan N) en leerde onder dezelfde leraren. Vele jaren later keerde Akuji terug naar de tempel van de monnik en stal een oude boekrol waarin werd uitgelegd hoe de evenwichtspilaren te vernietigen en hun spirituele onevenwichtigheid eruit te halen. Tarou achtervolgde Akuji en volgde zijn stappen tot Clan N. Nadat ze de situatie aan de bestaande drie leden hadden uitgelegd, besloten ze allemaal om samen te werken en Akuji te verslaan.

Ad

Release info - Clan N


Release datum
2020-08-06 00:00:00

Uitgever
Creamative

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPAS7MA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, spanish

Genres
action, fighting, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Clan N

EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
GBP 13.49
EUR 14.99
USD 14.99
¥13.49
AUD 22.5
EUR 14.99
EUR 14.99
CAD 18.89
EUR 14.99
EUR 14.99
CZK 375.0
DKK 112.5
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
EUR 14.99
MXN 290.81
NZD 24.75
NOK 150.0
PLN 60.0
EUR 14.99
PLN 60.0
RUB 1125.0
14,99 €
ZAR 244.0
EUR 14.99
SEK 156.0
CHF 21.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!