Clouzy!


Clouzy!

Welkom bij Clouzy!, ‘s werelds eerste kinderdagverblijf gewijd aan wolken! Nu weten we dat je misschien gewend bent aan wolken die majestueus door de lucht varen zonder zorgen in de wereld, maar in deze magische wereld zijn de dingen een beetje anders, en deze kleine wolken hebben veel liefde, zorg en aandacht nodig!

Je moet de smaak en voorkeuren van de kleine wolkjes leren kennen om de juiste maaltijden voor ze te koken, hun voorkeuren voor spelen te achterhalen en natuurlijk ervoor te zorgen dat er geen stormen aan de horizon brouwen; sommige spelen niet goed met elkaar…

Als je je een beetje overweldigd voelt, kun je natuurlijk altijd een stevige wandeling door de wereld maken.

In feite zou je er hoe dan ook voor moeten gaan! Sommige wolken hebben een nogal bijzondere smaak en de ingrediënten die nodig zijn om ze te bereiden, zijn alleen in het wild te vinden. Maak je geen zorgen over het alleen wagen, je hebt een gezellige vriend om je gezelschap te houden terwijl je op avontuur gaat door de wereld van Clouzy!

GROTE MAGISCHE WERELD OM TE ONTDEKKEN

Het kinderdagverblijf is niet de hele wereld, maar het hart van één. Verken, los puzzels op en breng torenhoge structuren weer tot leven!

Een uitgestrekte open wereld om te verkennen, ontdekken en oogsten! Als je de beste menigte-wrangler wilt zijn die er is, moet je eropuit gaan en ingrediënten verzamelen!

Verschillende biomen om te bezoeken, elk met hun eigen sfeer en taken!

Controleer alle hoeken en gaten om verborgen verrassingen te vinden en ontdekkingen te doen!

DAGVERZORGING ALS GEEN ANDER

Heb je je ooit afgevraagd wat een aspirant-altocumulus zou eten? Vraag je niet meer af!

Elke dag in de Clouzy! kinderopvang, pas op voor de kleine dampbundels! Leer hun voorkeuren en wat hen aan het lachen maakt!

Wolken hebben meer nodig dan alleen water en zonlicht. Ze hebben voedsel nodig om te gedijen, en niet alleen pap. Je zult al het fruit en andere ingrediënten moeten vinden die nodig zijn om een ​​klein sliertje uit te laten groeien tot een echte wolk!

Het is normaal om je een beetje overweldigd te voelen als je voor toekomstige cirri zorgt, maar maak je geen zorgen. Je kleine metgezel, of het nu een vliegende hond, kat of ailuride huisdier is, zal je helpen bij je werk als wolkenfluisteraar!

HEMEL IS DE LIMIET

En zeker voor de wolken onder jouw hoede! Als je de kinderopvang runt, moet je een redelijk robuuste vaardigheden op de markt brengen – meer dan je zou verwachten van een baan die zich richt op het zorgen voor wolken.

Je wordt een meesterkok. Dankzij het kookmechanisme en tal van smakelijke recepten kun je smakelijke maaltijden bereiden voor je piekerige kosten – allemaal gemaakt met lokale ingrediënten!

Elke stap van de reis wordt vastgelegd in een dagboek dat net zo magisch is als de wereld van Clouzy. Het houdt alles bij wat je ontdekt, elk avontuur dat je aangaat en al het andere dat van pas kan komen.

Natuurlijk kun je ook met je metgezel en wolken spelen. Een goede balans tussen werk en privé is essentieel om hen in staat te stellen naar de hemel te reiken!

Release info - Clouzy!


Release datum
2022-02-24 00:00:00

Uitgever
indie.io

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPA5Y5A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
rpg, adventure, strategy, simulation

Nintendo Switch eShop prijzen - Clouzy!