Commandos 2 – HD Remaster


Commandos 2 – HD Remaster

Beleef het real-time tactische meesterwerk dat het genre als geen ander definieerde voor het eerst op Nintendo Switch: oorspronkelijk ontwikkeld door de legendarische Pyro Studios, Commandos 2 – HD Remaster is een waar eerbetoon aan een van de meest gevierde meesterwerken van gaming. Ervaar Commandos 2 Men of Courage als nooit tevoren in high definition met herwerkte bedieningselementen, gebruikersinterface en tutorial. Neem de leiding over een elitegroep van commando’s die zich diep in vijandelijk gebied moeten wagen en hun gecombineerde expertise moeten gebruiken om een ​​reeks notoir veeleisende missies uit de Tweede Wereldoorlog te voltooien. Ga verborgen in verschillende omgevingen op basis van authentieke locaties uit de Tweede Wereldoorlog en leid je team van commando’s tegen overweldigende kansen, opereer heimelijk en keer het tij van oorlog.

Kenmerken:

  • Opnieuw uitgevonden in HD met herwerkte bedieningselementen, gemoderniseerde gebruikersinterface en een herziene tutorial.
  • De eerste verschijning van de Commandos-serie op de Nintendo Switch: draai de omgeving 360 graden, beweeg naadloos in en uit gebouwen, onderzeeërs, vliegtuigen en onder water en zoom in en uit op de omgeving.
  • Interactieve omgevingen: steel vijandelijke uniformen en wapens, beklim palen, slinger aan kabels, zwem, gebruik voertuigen en klim in / uit gebouwen, schepen en vliegtuigen.
  • Bestuur negen unieke commando’s, elk met verschillende vaardigheden en specialisaties, waaronder groene baret, sluipschutter, sloopexpert, duiker, verleidster en dief.
  • Authentieke WO II-scenario’s: 10 missies in 9 verschillende omgevingen, dag en nacht, met realistische weerseffecten.
  • De keuze is aan jou: hoe je elke missie aanpakt, is aan jou. Experimenteer met vaardigheden en wapens in een uitdagende “tegen de kans” gameplay-stijl.
  • Voertuigen en wapens uit WO II, inclusief jeeps, tanks, vrachtwagens, schepen, bazooka’s en vlammenwerpers.

Release info - Commandos 2 – HD Remaster


Release datum
04-12-2020

Uitgever
KalypsoMediaGroup

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAXNYA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, russian, spanish
Genres
strategy
Ad