Contraptions


Contraptions

Hoeveel stappen zijn er nodig om een ​​gloeilamp te vervangen? Als je antwoord 10 of meer is, dan ben je klaar voor “” Contraptions “” – een spel waarbij het doel is om gekke contracepties op te lossen die eenvoudige taken uitvoeren op indirecte en ingewikkelde manieren, Rube Goldberg-stijl.

Gebruik kamelen als trampolines, champagneflessen als kanonnen, ballonnen om objecten op te tillen, vuurwerkwielen om transportbanden aan te drijven, magneten om metalen objecten aan te trekken en nog veel meer gadgets om de puzzels op te lossen en de niveaus te wissen.

Kenmerken

  • Los meer dan 100 gekke puzzels op over 5 verschillende werelden.
  • Maak een onbeperkt aantal van je eigen niveaus en daag een vriend uit om te proberen het te verslaan.
  • Gebruik een overvloed aan goofy gadgets van een schaar tot waslijnpinnen.
  • Voltooi de niveaus op meerdere manieren … word zo knettergek en creatief als je wilt.

gameplay

Op elk niveau zijn er een aantal objecten en monsters … Het doel is om het niveau van de monsters te bevrijden.

Dit kan op verschillende manieren worden bereikt … De objecten worden beïnvloed door de natuurwetten en spelen een sleutelrol bij het oplossen van de puzzel. De objecten vormen een ‘apparaat’ dat op een dergelijke manier wordt geplaatst, waardoor een kettingreactie ontstaat die alle monsters wegvaagt. De vangst is dat het apparaat gebroken is – sommige objecten staan ​​niet op de juiste plaats. Je doel is om het apparaat te repareren. U doet dit door de verschillende objecten te verplaatsen, om te draaien of te verbinden.

Wanneer het niveau begint “de tijd is bevroren”, heeft de zwaartekracht geen invloed op de objecten en werken niet alle machines of gadgets. Gedurende deze tijd kunt u dingen verplaatsen, dingen verbinden, dingen omdraaien, om de kettingreactie te laten werken. Als je klaar bent, zet je dingen in beweging (ontdooitijd) door op de Play-knop te drukken en dingen te zien spelen.

Als je alles correct hebt gedaan, zal de kettingreactie alle monsters wegvagen en ga je naar het volgende niveau. Als uw oplossing niet correct is, kunt u het apparaat pauzeren en opnieuw met de objecten spelen.

Gadgets

Sommige gadgets worden geactiveerd door ze aan te steken, andere door ze aan te raken, te duwen of te trekken. Sommige gadgets werken op zichzelf, terwijl andere gadgets met elkaar moeten worden verbonden om te kunnen functioneren. Om de transportband bijvoorbeeld te laten draaien, moet deze worden aangesloten op een actieve motor, met behulp van een riem. Om het lasergeweer een laser te laten afvuren, moet de trigger op dezelfde manier met een touw worden verbonden met een bewegend object, zoals een auto.

Doelen

Er zijn tientallen manieren waarop je de niveaus van de monsters kunt verwijderen. Het hangt allemaal af van met welke objecten u wordt gepresenteerd. De eenvoudigste manier is als het monster van de rand van een platform wordt geduwd en van het scherm valt. Andere manieren zijn het doorsnijden van een touw met een zwaar voorwerp, waardoor het monster kapot gaat; een touw trekken, verbonden met een lasergeweer; het ontsteken van de motor van een raket met een aansteker waarin het monster zich bevindt, enz.

De oplossing wordt bereikt door kettingreacties in Rube Goldberg-stijl. Bijvoorbeeld: om op het monster met een laser te schieten, moet je misschien een touw verbinden met de trekker, het andere uiteinde met een raket. Je moet de motor van de raket ontsteken, die aan het touw trekt, waardoor het lasergeweer wordt geactiveerd, wat uiteindelijk het monster zal elimineren. Hoe meer je door het spel vordert, hoe complexer de nieuwe puzzels worden.

Release info - Contraptions


Release datum
10-10-2019

Uitgever
Funbox Media

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPATJJA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english, french, german, italian, spanish
Genres
puzzle

Prijzen van Contraptions op de Nintendo Switch eShop

€ 8,99
€8.99
8,99 €
8,99 €
£7.99
€8.99
US$1.99
N/A
€8.99
A$13.50
8,99 €
2,64 CAD
8,99 EUR
€8.99
CZK 225.00
DKK 67.50
€8.99
8,99 €
€8.99
8,99 EUR
8,99 €
8,99 €
8,99 €
€8.99
€8.99
MX$38.76
NZ$14.85
kr 90,00
36,00 zł
€ 8,99
8,99 EUR
675,00 ₽
8,99 €
€8.99
ZAR 145.00
8,99 €
SEK 93.00
CHF 12.60
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Ad