Cosmic Defenders


Cosmic Defenders

Cosmic Defenders is een snelle 2D-revolver-shooter over een groep onconventionele helden die de krachten van de natuur gebruiken om te voorkomen dat chaotische aliens het universum overnemen. Werk samen met andere bewakers, bescherm de melkweg tegen de goddelozen en herstel de vrede in drie spelmodi: Story Mode, Survival Mode en Versus Mode.

Neem het op tegen deze uit elkaar geplaatste indringers, alleen of met een paar vrienden! Kies uit 4 verschillende personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden! Kun je vrede brengen in de kosmos?

  • Verhaalmodus introduceert de Kosmische Verdedigers terwijl ze vechten tegen een groep buitenaardse wezens die de Levensboom willen stelen, een heilige boom die het evenwicht in het universum in stand houdt. Ga door levels over 4 sterrenstelsels, elk met unieke uitdagingen en manieren om te spelen!
  • In de overlevingsmodus kun je elke keer dat ze spelen genieten van nieuwe levels! Verzamel munten om outfits met vaardigheidsverbeteraars te kopen!
  • In de Versus-modus kun je het opnemen tegen je vrienden, in plaats van tegen buitenaardse wezens, omdat verdedigers ook moeten trainen!

Release info - Cosmic Defenders


Release datum
2020-06-11 00:00:00

Uitgever
Natsume Inc.

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAUMPA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish

Genres
action, arcade, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Cosmic Defenders

¥4.99
RUB 374.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.