Crazy BMX World


Crazy BMX World

Reis de wereld rond, reis door de ruimte en ga terug in de tijd op je gekke fiets!

Massa’s inhoud: probeer alle 295 stadia te wissen!

Bezoek grote steden over de hele wereld tijdens de World Tour, de sterren en planeten van de Melkweg in de Galaxy Tour, en tijdsperioden die worden bewoond door dinosaurussen, piraten en samoerai in Time Rider!

40 verschillende verzamelobjecten voor fietsen!

Hoe meer je speelt, hoe meer motoren je ontgrendelt! Ze hebben allemaal een gemeenschappelijk kenmerk: ze zijn absoluut absurd. Moe van dezelfde oude fiets? Probeer dan eens over obstakels te springen met een pizza of kopje koffie op je hoofd! Verzamel ze allemaal om iedereen te laten zien hoe gek je bent op een rijder!

Als het moeilijk wordt, gebruik de opstandingscapsules voor zwaar gebruik!

Naarmate je verder in het spel komt, wordt de moeilijkheidsgraad steeds veeleisender, maar hijs nog niet de witte vlag! Er zijn verschillende fietsen met wederopstandingcapsules, waarmee je het opnieuw kunt proberen vanaf een vorig punt in de cursus, hopelijk verre van gevaar! Gebruik ze verstandig om alles te overwinnen wat ons te wachten staat!

Strijd met vrienden om de beste score in Grand Prix-modus!

Daag andere spelers uit jouw land uit met het account dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Gebruik je favoriete fietsen uit je verzameling om de hoogste score te pakken en laat iedereen zien wie de baas is!

Release info - Crazy BMX World


Release datum
2020-11-05 00:00:00

Uitgever
Shinyuden

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPALABC

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german

Genres
platformer, sports, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Crazy BMX World

¥1.00
RUB 225.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.