Cris Tales


Cris Tales

Ontdek een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-gameplay in Cris Tales ‘spannende en onvergetelijke verkenning van hoe onze acties door de tijd heen echoën. Sluit je aan bij de pas ontwaakte Time Mage, Crisbell en haar fantastische metgezellen in een fantasiewereld die een grimmige toekomst tegemoet gaat. De krachtige Time Empress en haar troepen dreigen een catastrofe te veroorzaken die Crystallis en de andere vier koninkrijken van de regio uit elkaar scheurt.

Om de Time Empress te stoppen en de toekomst van het land te herschrijven, ga je op een aangrijpende reis door de koninkrijken en ontmoet en rekruteer je krachtige bondgenoten om te helpen in de strijd. Beheers hun vaardigheden en Crisbell’s unieke Time Magic om machtige vijanden te overwinnen: stuur ze naar het verleden om hun zwakkere, jongere zelf onder ogen te zien; naar de toekomst waarin ze zijn bezweken voor alle schade van een gif dat in het heden is aangebracht; of creëer je eigen strategieën in dit unieke vechtsysteem. Uw keuzes in deze wereld zullen verstrekkende gevolgen hebben voor iedereen die u tegenkomt. Kijk in het verleden, handel in het heden en zie hoe uw keuzes de toekomst dynamisch veranderen – allemaal op één scherm terwijl u speelt!

Belangrijkste kenmerken

  • Ervaar het verleden, het heden en de toekomst tegelijk – Kijk naar en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander de loop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.
  • Beheers strategische turn-based gevechten: vervorm je vijanden naar het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om de grenzen van je partij in gevechten te overschrijden.
  • Ontdek een fascinerend verhaal en personages – Het plan van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer krachtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je weg te banen naar het Ware Einde van dit betoverende verhaal.
  • Ontdek een prachtige wereld – Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze prachtig met de hand getekende 2D-sprookjeswereld. Van het schitterende koninkrijk Crystallis tot de sloppenwijken van Saint Clarity, ontdek elke unieke locatie en geef vorm aan de toekomst.

Release info - Cris Tales


Release datum
november 2020

Uitgever
Modus Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support
Talen
english
Genres
adventure, rpg, action