Crossing Souls


0 0 0
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50,00/5 (0 )
Crossing Souls

Californië, 1986. Vijf vrienden vinden een mysterieuze roze steen waarmee ze tussen twee rijken kunnen reizen. Ze beleven de zomer van hun leven tijdens een avontuur waarin ze betrokken raken bij een overheidscomplot. Bestuur vijf kinderen met speciale gaven, die moeten vechten en puzzels moeten oplossen om hun families en de wereld te redden.

Crossing Souls is een actie-avonturengame die zich afspeelt in een plaatsje in Californië, waar de kleine gemeenschap wordt opgeschud door machten die de stad willen overnemen. Er zijn vijf personages om te besturen: Chris, Math, Charlie, Big Joe en Kevin. Je kunt van personage wisselen wanneer je maar wilt en gebruikmaken van hun unieke vaardigheden en vechtstijlen om hindernissen te overwinnen en zwakke plekken van vijanden te benutten. Voer dynamische gevechten, los ingenieuze puzzels op en speel speciale levels die gebaseerd zijn op speelhalgames uit de jaren 80.