Crowdy Farm Rush


Crowdy Farm Rush

Animals of Crowdy Farm is de weg kwijt! Breng ze terug, boer, maar laat geen chaos toe! Wees voorzichtig, zodat je luie koeien en snelle kippen niet met elkaar in botsing komen.

Laat een dozijn eenden achter elkaar marcheren, verzamel een kudde varkens op een veilige plek en bestuur koppige ezel! Zorg ervoor dat de bewoners van de boerderij uit de modder worden gewassen voordat ze de boerderij binnenkomen, maar pas op: de coyote is wakker. Houd dieren bij hem vandaan!

Belangrijkste kenmerken

  • TREK PADEN TE VOLGEN: dieren zullen elke lijn lopen die je voor hen maakt. Laat ze hun weg naar huis zien!
  • MAAK DE MESS OP: bewoners van de boerderij zijn allemaal in beweging en lopen over de weide. Beheers de rommel en leid ze naar bijpassende huizen!
  • MEER DAN 100 NIVEAUS OM TE WINNEN: voltooi alle uitdagingen van je carrière als boer en bezoek verschillende boerderijen!
  • BONUSNIVEAUS: beatingniveaus ontgrendelen bonusfasen, waar dieren stuiteren wanneer ze botsen – scoor zoveel mogelijk punten!
  • KLEURRIJK AVONTUUR: speel op weiden van verschillende vormen, gevuld met rivieren en loopbruggen, in de lente, zomer, herfst en winter!
  • SPEEL MET VRIENDEN: versla samen de levels of ontdek wie een betere boer is. Zelfs 4 spelers kunnen tegelijkertijd strijden!

Release info - Crowdy Farm Rush


Release datum
2020-08-06 00:00:00

Uitgever
7Levels

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
3

NS Online support

Game code
HACPAY4VA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, portuguese

Genres
party, puzzle, arcade

Nintendo Switch eShop prijzen - Crowdy Farm Rush

N/A
RUB 449.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.