CRSED: F.O.A.D.


CRSED: F.O.A.D.

CRSED: F.O.A.D is een brute MMO last-man-standing shooter met realistische wapens, elementen van dodelijke mystieke krachten en ongelooflijke superkrachten!

Win met al je gevechtsvaardigheden en ervaring: stort je in een vuurgevecht, of gebruik stealth om erin te kruipen, snip van een afstand of barst van dichtbij, gebruik nauwkeurige schietgeweren of vertrouw op een snel, zwaar machinegeweer. Steek in de rug, hak en verpletter botten in melee of verscheur de vijand met raketten en granaten. Val van bovenaf aan met een jetpack, sproeiende loodregen of vraag om een ​​orbitale toevoerdaling om een ​​nieuw gevecht over de inhoud te starten.

Kenmerken:

• Massale en dichte PvP-gevechten: tientallen spelers beginnen hun reis op een van de vier pittoreske en gedetailleerde locaties en vechten zich een weg naar het midden van het slagveld. Al die tijd krimpt het slagveld zelf voortdurend, omringd door de dodelijke Dark Zone.

• Zeven verschillende kampioenen om uit te kiezen – elk met een unieke superkracht.

• Een constant groeiende verzameling van realistisch gemodelleerde wapens en bepantsering, waaronder anti-materieel geweren, sluipschuttersgeweren, aanvalsgeweren, raketwerpers, vlammenwerpers en mortieren. Er zijn weinig compromissen in het spel met betrekking tot fysica of ballistische regels. Verschillende voertuigen, militaire amfibieën en speedboten helpen om afstanden te overbruggen.

• Er zijn mystieke krachten in het spel! Teken zegels met je bloed of voer oeroude rituelen uit, gooi hexzakjes naar vijanden en gebruik je eigen speciale kracht. Je kunt de hele kaart overspoelen of de zon laten verduisteren, vallen opzetten, zombies oproepen of jezelf of anderen hier weg teleporteren. Maar eerst moet je zondige zielen verzamelen om vijanden te doden – om het grootste deel van die luxe te kunnen betalen.

• Onderscheid je van de massa met verschillende kostuums, maskers, talismannen, hoeden, gebaren, graffiti en zelfs ondergoed! Ontgrendel nieuwe geestbewakers om extra tactische vaardigheden te krijgen in de gevechten.

• Er zijn regelmatig speciale evenementen in het spel met nieuwe regels en setups van gevechten en een systeem van dagelijkse taken en geheime missies die spelers belonen met unieke items en krachten.

• Fair play TPV: je kunt spelen in first person of third person view. Om het voordeel van dit laatste te verminderen, heeft elke speler een camera die de positie van een speler die om een ​​hoekje gluurt kan achterhalen. Dus als je een vlinder of een drone ziet, moet je weten dat je in de gaten wordt gehouden.

• Er wordt regelmatig nieuwe inhoud toegevoegd!

Release info - CRSED: F.O.A.D.


Release datum
2021-05-27 00:00:00

Uitgever
GaijinDistribution

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
99

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAV4BA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, russian

Genres
action, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - CRSED: F.O.A.D.

¥0.00
N/A
RUB 0.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.