Crysis Remastered Trilogy


Crysis Remastered Trilogy

Crysis Remastered Trilogy bevat:

Crysis Remastered:

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie, wordt het slagveld van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers zwermen over een keten van Noord-Koreaanse eilanden. Als supersoldaat Prophet ben je gewapend met een krachtig Nanosuit dat is uitgerust met Speed-, Strength-, Armor- en Cloaking-vaardigheden. Gebruik een enorm arsenaal aan modulaire wapens en pas je tactieken en uitrusting aan om vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Crysis 2 geremasterd:

Aliens zijn teruggekeerd naar een wereld die geteisterd wordt door klimaatrampen. Terwijl de indringers New York verwoesten en een aanval beginnen die de totale vernietiging van de mensheid bedreigt, alleen jij hebt de technologie om het gevecht te leiden. Uitgerust met het verbeterde Nanosuit 2.0, pas je pak en wapens in realtime aan en ontgrendel je krachtige nieuwe vaardigheden in de strijd om het voortbestaan ​​van de mensheid.

Crysis 3 geremasterd:

Terugkerend naar het gevecht als supersoldaat Prophet, gaat de zoektocht naar de buitenaardse Alpha Ceph verder, maar nu moet je ook de waarheid achter de C.E.L.L. Corporation, die New York City heeft veranderd in een uitgestrekt stedelijk regenwoud, beschut door een gigantische nanodome. Vecht door zeven verschillende districten en decimeer je tegenstanders in een uitbarsting van brute kracht met behulp van de superieure technologie van de Nanosuit, of gebruik stealth om je doelen te bereiken en de stille redder van de mensheid te worden. Uitgerust met je krachtige en dodelijke nieuwe Predator Bow, is er geen verkeerde manier om de wereld te redden.

Release info - Crysis Remastered Trilogy


Release datum
15-10-2021

Uitgever
Crytek

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, french, german, italian, japanese, russian, spanish

Genres
shooter, action, first_person_shooter
Ad