Cubers: Arena


Cubers: Arena

CUBERS: Arena is een opwindend arena-vechtspel / twin-stick slasher-spel. Speel als Baller, een slaaf die zich een weg baant door een reeks gladiatoren om zijn vrijheid terug te eisen.

Veelzijdige en meeslepende spelmodi; 4 arena’s met een uniek thema, allemaal met hun eigen sfeereffecten en vijanden, vernietigbare omgevingen en eindbaasgevechten in de campagnemodus. Een uitgebreide line-up van multiplayer (en solo!) Minigames!

Kies uit een arsenaal van meer dan 100 unieke wapens, arsenaal en vaardigheden om golven van vijanden te bestrijden.

“Free-for-all” vriendelijk vuursysteem, wat betekent dat vallen en vijanden iedereen kunnen verwonden, wat complexe tactische opties mogelijk maakt. Kijk en plan wie als eerste moet verslaan en wie je nietsvermoedend zal helpen in de strijd!

Dynamische 360-gevechtservaring. Slash vijanden en beweeg in elke richting. Vloeiende gameplay betekent dat spelers meer controle hebben.

Verdien punten door de campagnemodus en minigames te spelen. Concurreer met andere spelers voor de hoogste score op het scorebord!

Release info - Cubers: Arena


Release datum
2020-07-30 00:00:00

Uitgever
Teyon

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
2

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAVFXA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, russian

Genres
arcade, rpg, fighting, action

Nintendo Switch eShop prijzen - Cubers: Arena

N/A
RUB 1125.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.