CyberHive


CyberHive

Overleef, verzamel middelen, breid je bemanning uit, verbeter je ruimteschip en baant de weg door de ruimte vol vijandige rassen. Je pad zal uit moeilijke keuzes bestaan ​​en iedereen zal invloed hebben op de uitkomst.

… en misschien ben je in staat om het mysterie van dit universum op te lossen.

VLIEGEN ONDER DE STERREN

Je bent de commandant van de “Melistar” (“The Star Bee”), en je hebt een zwerm intelligente antropomorfe bijen. Je schip is je thuis en het is je missie om zijn vechtvermogen in de gaten te houden om vijandelijke aanvallen af ​​te weren; om op koers te blijven en effectief middelen te verzamelen om ervoor te zorgen dat zowel de koningin- als soldaatbijen voldoende voedsel hebben; en natuurlijk om de status van uw bemanning in de gaten te houden, wiens leden ernaar streven in de problemen te komen of dit te regelen.

ANDERE SOORTEN

Het schip reist door een verbazingwekkend universum vol vreemde insectoïdenrassen. Met wie je een alliantie gaat vormen en met wie je vecht, is grotendeels aan jou! The Merchant Guild bestrijdt de League of Smugglers; de intelligente mieren concurreren met sprinkhanen om ruimtekolonies; de sinistere cultus van Blood Suckers verspreidt zich over de melkweg …

We zullen moeten vechten en handelen – en al deze beslissingen kunnen een keerpunt in het verhaal zijn.

OVERLEVING EN VERHAALVERTELLING

* Je kunt proberen om te overleven. Ruimtecycli wisselen elkaar af, middelen raken op – en de bemanning neemt toe; maar geluk en nauwkeurige berekening staan ​​aan jouw kant! Upgrade je schip op competente wijze en zet de juiste koers uit – en je kunt een bepaalde tijd in leven blijven, of misschien zelfs een record breken!

* Als je van vertakkende plots en wereldverkenning houdt, dompel jezelf dan moedig onder in de verhaallijn. Het CyberHive-universum is een mysterieuze en diepe omgeving. Verzamel oude artefacten en stukjes kennis over verre planeten over het verleden – en ontdek hoe de wereld bleek te zijn en met welk ongeluk het te maken heeft. Misschien kun je het afwenden … of niet.

VEEL EVENEMENTEN

Terwijl je hulpbronnen probeert te vinden en te overleven, zul je veel gebeurtenissen op het schip meemaken: van intriges binnen de bemanning en problemen met passagiers, tot een grote “set-up” voor smokkelwaar of een aanvaring met de geest van een legendarische piraat. sterrenschip. Sommige gebeurtenissen vormen een verhaal, en andere vinden willekeurig plaats. Maar de keuzes binnen elk evenement zullen ook overwogen moeten worden …

… proefpersonen met het middel van een wesp en een dodelijke steek; roofzuchtige rivalen en factiegevechten; het verkennen van de verste uithoeken van de melkweg; gevaarlijke uitdagingen en verantwoorde beslissingen.

Welkom in de wereld van CyberHive!

Commandant, we rekenen op u.

Ad

Release info - CyberHive


Release datum
2021-05-06 00:00:00

Uitgever
Redblack Spade

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA3T8A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, russian

Genres
adventure, simulation, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - CyberHive

EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
GBP 7.39
EUR 8.19
USD 9.99
N/A
AUD 14.5
EUR 8.19
EUR 8.19
CAD 11.49
EUR 8.19
EUR 8.19
CZK 199.0
DKK 59.0
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
EUR 8.19
MXN 220.99
NZD 12.39
NOK 72.0
PLN 35.99
EUR 8.19
PLN 35.99
RUB 239.0
6,14 €
ZAR 79.0
EUR 8.19
SEK 85.0
CHF 10.5
N/A
BRL 50.99
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!