Dead Dust


Dead Dust

Dead Dust speelt zich af in het Wilde Westen. Het zit vol roekeloze vuurgevechten, buskruitgeur, eindeloze prairies en heethoofdige cowboys. De hoofdpersoon heet Shlango en hij is een onverschrokken premiejager. Hij krijgt een brief van een zeer belangrijk persoon met grote invloed in het hele Wilde Westen. Hij heeft veel saloons en bars. Zijn dochter werd ontvoerd en daarom schreef hij een brief aan de premiejager om hem om hulp te vragen bij het redden van haar. Deze baan lijkt buitengewoon gevaarlijk omdat het pad van Shalngo door het land van de indianen loopt. Gelukkig heeft onze held Shlango een aantal betrouwbare vrienden klaarstaan ​​om hem te helpen op deze gevaarlijke reis en elk moment bij de paarden te komen!

Het is tijd dat je een held kiest en door de menigte dodelijke vijanden rent: boze indianen, bandieten en zelfs enkele buitenaardse wezens met hun futuristische plasmakanonnen. Je zult in al deze uitdagende levels in leven moeten blijven, en je zult ook buit moeten verzamelen van gevallen vijanden. Er zijn ook een aantal dingen die je moet doen: de geheimen van Dead Dust ontdekken en praten met barkeepers die je de meest bruikbare uitrusting verkopen om obstakels of hostels te overwinnen op weg naar het redden van het ontvoerde meisje.

Release info - Dead Dust


Release datum
2021-04-27 00:00:00

Uitgever
ESDigital Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA387A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
action, shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Dead Dust

N/A
N/A
N/A
RUB 375.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.