Dead in Vinland – True Viking edition


Dead in Vinland – True Viking edition

DEAD IN VINLAND is een survival / managementgame, vermengd met RPG en avontuurlijke elementen, over een Viking-familie die zijn best doet om te overleven op een mysterieus eiland. Deze “True Viking” -editie komt met alle uitgebrachte DLC’s!

Verbannen op een afgelegen en onbekend land, leiden Eirik en zijn familie op hun zoektocht om te overleven. Beheer hun fysieke en mentale gezondheid, verken het eiland, organiseer uw kamp en handel met andere mensen. Sommigen zullen je helpen, en sommigen zullen minder … vriendelijk zijn. Onthul de esoterische mysteries van Vinland. Ze kunnen je leven redden … of je naar je ondergang leiden.

Deze True Viking-editie bevat de 3 DLC’s voor Dead In Vinland: The Valhund, Battle of the Heodenings en Norse Side Stories.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Diepe simulatie van overlevingsmanagement: vind en verzamel middelen, zorg voor een voorraad voedsel, zorg voor de mentale en fysieke gezondheid van je personages, vecht tegen ziekten en wonden, rantsoeneer je watervoorzieningen, verdraag de elementen (storm, droogte, regen …).
 • Uitdagend: het spel is turn-based, dus je hebt tijd om de beste beslissingen te nemen, maar de uitdaging is groot! Je zult je moeten aanpassen aan de crisis die het spel op je gooit, met je eigen redenering.
 • De Valhund! Koop je eigen hond voor je kamp die je personages op verschillende manieren zal helpen.
 • Heodening-modus: een eindeloze, sanboxy-overlevermodus, waarmee je je startparty en zelfs hun vaardigheden en eigenschappen kunt aanpassen!
 • Kies hoe je speelt! 3 normale problemen (Nice Vacation, Survival en Exteme conditions), en je kunt zelfs je eigen regels maken dankzij de aangepaste moeilijkheidsgraden! Ga jij de uitdaging “True Viking” aan?
 • Bouw je kamp: vergroot je onderkomen met 18 activiteitenposten, elk met zijn eigen mechaniek. Maak meer dan 130 upgrades en tientallen items om je kostbare bonussen te geven. Kies goed, je zult niet alles kunnen maken.
 • Beheer een community: 14 speelbare personages, elk met hun eigen sterke punten, gebreken en verhalen. Beïnvloed hoe hun relaties evolueren met zinvolle dialoogkeuzes, bereik een van de 12 mogelijke romances of trap vervelende personages uit je kamp en rekruut nieuwe. En enkele verrassingen! Met de “Norse Side Stories” DLC opgenomen, zijn er veel dialogen tussen de secundaire personages!
 • Verken het eiland: 150 gebieden om te ontdekken met honderden objecten om mee te werken. Onthul de vele geheimen van het eiland en zijn prachtige, met de hand geschilderde landschappen.
 • Leef je eigen avontuur: voltooi 70 niet-lineaire speurtochten om het einde van het spel te bereiken. Afhankelijk van je keuzes, leer je wat er na het einde met je personages is gebeurd.
 • Volledig RPG-systeem: 5 gezondheidstoestanden om voor te zorgen, 20 vaardigheden om te ontwikkelen, meer dan 600 karaktereigenschappen, 100 items om te verzamelen, 30 ziektes en 20 wonden om aan te sterven … Personaliseer je personages: kies uit 5 willekeurig gegenereerde speciale eigenschappen telkens wanneer ze niveau omhoog.
 • Turn-based tactische gevechten: snelle en dodelijke 3 vs 3 gevechten tegen Björn’s handlangers. 5 unieke speelbare personageklassen, elk met zijn eigen set vechtvaardigheden en 5 passieve klassen.

Release info - Dead in Vinland – True Viking edition


Release datum
2019-07-11 00:00:00

Uitgever
Ishtar Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAUCCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english, spanish, french, german, italian, russian, chinese

Genres
adventure, strategy, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Dead in Vinland – True Viking edition

N/A
RUB 2099.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.