Demon Hunter: Riddles of Light


Demon Hunter: Riddles of Light

Dawn Ashmoore staat op het punt de duistere mysteries van het oude Egypte te ontrafelen. De oude goden stappen onze wereld binnen.

De beroemde Demon Hunter gaat opnieuw de confrontatie aan met de machten van de duisternis. Maar deze keer hebben de zaken een andere wending genomen: Dawn Ashmoore is gevangen genomen door een boze geest, een die is ontwaakt in de ruïnes van een oude Egyptische tempel. Slechts één persoon kan Dawn redden: haar nichtje, Lila. Het meisje gaat zonder aarzelen haar tante redden. Naarmate de reddingsmissie vordert, wordt het duidelijk dat haar betrokkenheid bij deze buitengewone gebeurtenissen geen toeval is.

Lila’s reis voert haar door de mysterieuze ruïnes van het oude Egypte, nog steeds geregeerd door de goden van weleer. Hun verhalen – opgesloten in kisten en in steen gegraveerd – zullen haar in staat stellen een gruwelijk geheim te ontdekken: Dawn is gevangengenomen door Seth zelf. Hij is de gevaarlijkste van alle goden en niemand kan hem ervan weerhouden de wereld te vernietigen. Wanneer de laatste Demon Hunter sterft, is alle hoop voor de mensheid verloren.

Welke mysteries zal Lila aan het licht brengen? Hoe gaat ze de kwade krachten verslaan? Betreed de wereld van Egyptische goden in dit nieuwe Demon Hunter-avontuur.

Release info - Demon Hunter: Riddles of Light


Release datum
2021-10-22 00:00:00

Uitgever
Artifex Mundi

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA5YQA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, french, german, italian, russian

Genres
puzzle, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Demon Hunter: Riddles of Light